Close

Wil jij ook advies voor een eettafel op maat?

- kwaliteit - ontwerp - vakmanschap -

Oktober is een drukke maand voor afspraken. Wees er snel bij!

Stop met zoeken, de Tafelfabriek is jouw oplossing. Wij zijn de specialist in Nederland voor jouw eettafel op maat. Wij ontwerpen en maken elke tafel in de stijl, vorm en afmeting die jij wenst. Stoer, rond, robuust, ovaal, vierkant of modern, wij kunnen alles ontwerpen en maken.  

Je hebt elke meubel website in Nederland al bekeken, vele winkels bezocht en nog steeds heb jij niet die perfecte eettafel gevonden. De afmeting die jij wil kunnen zij niet leveren, je wil toch liever een RVS onderstel in plaats van staal of die bepaalde tafel maar dan in een ronde variant. 

Help! Ook al maanden op zoek naar een nieuwe eettafel?

Wij zijn de specialist voor jouw eettafel op maat

"Wist je dat 33% van de mensen achteraf ontevreden is met de afmeting van hun eettafel die zij hebben gekozen?"

Waar moet je op letten bij het kopen van een eetafel?

Wij merken en ervaren dat veel van onze klanten niet weten waar te beginnen met het kopen van een nieuwe eettafel. Door de bomen het bos niet meer zien. Wij hebben daarom een handig stappenplan en specifieke tools ontwikkeld zodat jij de juiste keuze maakt bij het samenstellen van jouw nieuwe tafel. Heb jij al nagedacht over:

  • Welke vorm eettafel?
  • De stijl van de eettafel?
  • De gewenste afmeting van de eettafel?
  • Type onderstel?
  • Materiaalkeuze?
  • Hoe hoog moet jouw tafel?
  • Dikte van het tafelblad?
  • Benodigde loopruimte om de tafel heen?
  • Welke onderhoud heeft jouw tafel nodig?

Vanzelfsprekend zijn wij bekend met deze vragen en neemt onze eigen ontwerper deze stapsgewijs met jou door. Daarnaast hebben wij ook handige tools, zoals bijvoorbeeld een kartonnen tafelblad, om jou erbij te helpen de juiste keuze te maken. Wacht niet langer en plan een afspraak met de specialist van Nederland voor jouw perfecte tafel op maat.

Kartonnen tafelblad

Maak snel een afspraak, wees niet te laat

Uw eigen ontwerp gemaakt door onze ervaren designer

Waarom kiezen voor de Tafelfabriek?

Vakmanschap en kwaliteit gegarandeerd 

Bron van inspiratie op website en in onze showroom

Showroom met ruim 30 eettafels 

100% Nederland ontwerp en fabricaat

Gratis levering en montage in heel Nederland

Patrick uit het Bilt


"In onze zoektocht naar een grote ronde tafel hebben we verschillende woonboulevards afgestruind maar de tafel die we zochten zat er niet bij. De tafels waren te klein, te lomp of van het verkeerde materiaal naar onze smaak. Uiteindelijk via een rondje Google bij de Tafelfabriek terecht gekomen en de trip naar Friesland ondernomen. We werden erg gastvrij ontvangen en er werd ruim de tijd genomen om met ons de ideale tafel samen te stellen. Het grote kartonnen vel dat we mee kregen om “te passen” was erg handig zodat we konden zien hoe de tafel in de kamer zou komen te staan. De aflevering was perfect en de poten werden er ter plekke door meneer van der Helm zelf onder geschroefd. Voor een prijs die gelijk is aan de prijzen die je vindt in woonboulevards is het een absolute aanrader om naar de Tafelfabriek te gaan. Een eigen ontwerp, mooie materialen en een prachtige afwerking zorgt ervoor dat wij een prachtige eye catcher in de woonkamer hebben staan!."

Ben jij onze volgende tevreden klant?

Anita en Henk uit Assen


"Na hartelijk ontvangst en voorlichting in de showroom werden wij gedegen bevraagd op onze woonwensen. Dat mondde uit in de uiteindelijke keuze voor de vierkante eiken tafel van 160×160. Vakkundig geleverd en op locatie in elkaar geschroefd door Luit. Alles was precies gegaan zoals van te voren was afgesproken. Zijn super tevreden over de kwaliteit en het uiteindelijke resultaat. Gaan volgende keer zonder twijfel weer naar deze vakmensen."

Ronald en Annet uit Rotterdam


"Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel!! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen. Er is goed geluisterd naar onze wensen en ze hebben ons goed geadviseerd op o.a. tafelhoogte ten opzichte van de eetkamerstoelen die wij al in ons bezit hadden. Het is het pronkstuk van onze woonkeuken geworden!"

Eettafels in elke stijl en vorm die u wenst

Benieuwd naar onze showroom? 

De locatie van onze showroom

Waar wacht je nog op?