Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Q. Hoe neem ik contact op met de Tafelfabriek?

A. Telefonisch zijn wij op werkdagen en op zaterdag bereikbaar van 09.00 uur tot 20.00 uur. Vanzelfsprekend kunt u ons op elk moment van de dag een mail sturen. Hier reageren wij zeer snel op. Bekijk onze contactpagina voor meer informatie over onze openingstijden.

 

Q. Hebben jullie een showroom?

A. Ja, wij hebben een prachtige showroom in Noordwolde (op de grens van Friesland-Drenthe-Overijssel). Bekijk onze contactpagina voor meer informatie en onze openingstijden. Tevens kunt u op afspraak altijd de showroom bezoeken, ook in de ’s avonds.

 

Q.Hoe kan ik bestellen?

A. U kunt eenvoudig via de webshop bestellen, eventuele opmerkingen of aanvullingen kunt u in de laatste stap van het bestelproces toevoegen. Daarnaast kunt u ook per mail, telefonisch of tijdens uw bezoek aan onze showroom de bestelling doorgeven.

 

Q.Wat is de levertijd?

A. De levertijd varieert van een showroommodel leverbaar binnen 2 weken tot maatwerk wat 6 tot 9 weken duurt.

 

Q. Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

A. De bezorg dag en tijd spreken wij samen met u af. Dit kan indien gewenst ook op een avond zijn.

 

Q. Hoe kan ik betalen?

A. Wij vragen voor maatwerkproducten een aanbetaling van 20%. Dit kunt u direct overmaken op onze bankrekening of door middel van een Ideal betaling. Zodra de aanbetaling binnen is start de productie. De overige 80% kunt u voor levering per bank overmaken of contact betalen bij levering. Daarnaast kunt u ook pinnen bij aflevering indien u dit van te voren aangeeft bij ons.

 

Q. Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

A. Annuleren of wijzigen van maatwerk order kan zonder problemen totdat u aanbetaald heeft, wilt u annuleren of wijzigen nadat u reeds aanbetaald heeft neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Q. Wat zijn de bezorgkosten?

A. Wij leveren gratis in Nederland (met uitzonderingen van de Waddeneilanden). Hierbij gaan wij uit van het afleveren op de begane vloer. Indien u op een andere etage woont of op de Waddeneilanden, is de bezorging en de kosten hiervan in overleg. Daarnaast leveren wij ook eettafels in België. De transportkosten hiervoor worden altijd op maat berekend.

 

Q. Worden de tafels afgemonteerd geleverd?

A. Ja, wij zorgen ervoor dat de tafels netjes en geheel gemonteerd afgeleverd worden.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >