Kunststof tafelblad

Kunststof tafelblad

HPL

HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, beter bekend in de meubelbranche onder de term laminaat of kunststof plaat. HPL is een duurzame finish die toegepast wordt op een ondergrond van multiplex. HPL is slijtvast, hitte- en vochtbestendig en zeer makkelijk te reinigen. Daarnaast is het leverbaar in vele uitvoeringen en kleuren, zoals unikleuren en hout dessins. Tevens is de rand van het blad zowel leverbaar in een houtdessin als in verschillende kleuren. Verder is het leverbaar in vele diverse vormen, zoals rond, ovaal en driehoeksvorm. HPL zorgt voor een moderne en strakke eettafel die in veel interieurs goed tot zijn recht komt.

 

Fenix NTM

Fenix NTM is een nieuw innovatief materiaal afkomstig uit Italie. Door de unieke technlogie is het zelfherstellend en makkelijk schoon te maken. De kern van Fenix NTM bestaat uit geimpreneerd krafpapier met thermohardende harsen. De toplaag is voorzien van een nanotechcoating die ervoor zorgt dat het oppervlakt zijdezacht aanvoelt. Een hele bijzondere ervaring. Het oppervlak is extreem mat en reflecteert niet. Daarnaast heeft Fenix NTM nog meer unieke eigenschappen: Anti vingerafdruk – Waterafstotend – Bestendig tegen droge hitte – Gemakkelijk te reinigen en Bestendig tegen krassen en slijtage. Fenix NTM kunnen wij in de volgende kleuren leverem:

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >