Materiaal & bewerking

Alle tafels van de Tafelfabriek worden door ervaren vakmensen met specifieke kennis van de meubelbranche gemaakt. Onze medewerkers maken gebruik van de nieuwste productietechnieken en hoogwaardige materialen. Wij werken dagelijks met veel enthousiasme en passie waarbij de focus ligt op het leveren van kwalitatieve goede en onderscheidende producten. Uw (tafel)wens is onze uitdaging!

Heeft u nog twijfels over welk type hout en kleur het best past in uw huis? In onze showroom bieden u graag vrijblijvend advies, of tips met betrekking tot de vorm, materiaal en behandeling van uw tafel. Wij hebben hier tevens veel verschillende soorten hout en afwerkingen als voorbeeld beschikbaar. Wilt u graag thuis een voorbeeld ontvangen van een houtkleur en afwerking? Stuur uw verzoek naar info@detafelfabriek.nl en wij sturen u graag gratis enkele voorbeelden toe

Daarnaast hebben wij op onze website meer informatie staan over de verschillende soorten hout, houtkleuren en overige materialen waar wij veel mee werken.