Afmetingen eettafel

Meer weten over onze tafels?
Download ons e-book / stappenplan > 

 

Welke tafelvorm kiest u?
 Bekijk alle opties >  

 

Welke afmetingen heeft u nodig?

U bent op zoek naar een nieuwe eettafel, maar soms is dat een ingewikkeld proces. U moet veel vragen beantwoorden, zoals welke stijl, vorm en materialen u wilt gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoeveel personen aan tafel moet kunnen plaatsnemen. Wij krijgen van onze klanten veel vragen over de juiste afmeting voor een eettafel. Vanzelfsprekend is het belangrijk hoe groot u eetkamerstoelen zijn, welke vorm eettafel u wil hebben en voor welk onderstel u kiest. Maar ondanks die variabelen kun van te voren een goede inschatting maken welke afmeting uw eettafel moet hebben. Wij hebben deze afmetingen in onderstaande afbeelding voor u in kaart gebracht.

Heeft u toch nog twijfels? Wij kunnen voor u altijd een kartonnen tafelblad op maat maken. U kunt dit tafelblad mee naar huis nemen en kijken of de vorm en de afmeting goed in uw woonkamer past en of u alle eetkamerstoelen goed kan aanschuiven.

Eettafel op maat

U heeft ons kartonnen blad meegenomen naar huis, of u hebt zelf de juiste afmeting gevonden? Dan kunnen wij uw eettafel maken in die afmetingen die u exact wenst. Wij hebben een bestaand assortiment met ruim 70 modellen, in verschillende stijlen en vormen.

Daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen tafel te laten ontwerpen door onze eigen designer. U kunt daarbij kiezen uit veel verschillende materialen, houtsoorten en inspiratie modellen. Op deze manier krijgt u een unieke eettafel, een echte eye catcher.

Bezoek onze woonwinkel

Inspiratie opdoen? Bezoek dan onze showroom waar wij altijd een ruim aanbod van eettafels voor u hebben staan. Daarnaast kunt u zelf ervaren hoe de verschillende materialen en houtsoorten zich tot elkaar verhouden. Wij hebben altijd ruim 25 eettafels in verschillende afmetingen, vormen en stijlen voor u klaar staan. De Tafelfabriek is de specialist van Nederland voor uw eettafel op maat!