Over ons

De Tafelfabriek ontwerpt waar u van hout

Tafel op maat

Wij zijn als bedrijf al meer dan 30 jaar zeer succesvol actief in de meubelbranche, waaronder met de verkoop van tafels op maat. Toch hadden wij de ambitie om ons hierin verder te specialiseren. Meestal is de tafel een bijproduct, krijgt niet de aandacht die hij verdiend of hij is gewoon niet mooi genoeg. Dan was hij weer te gewoontjes, massaproduct of niet onderhoudsvriendelijk. En als we er dan een tegenkwamen die voldeed, was hij onbetaalbaar. Dat moet toch anders kunnen? Daarom zijn wij begonnen met de Tafelfabriek

TIJD VOOR VERANDERING

Online heeft de toekomst. Wie koopt er tegenwoordig niet online? Daarom zijn al onze tafels te bestellen op onze website. Maar heeft u behoefte om die tafel toch ook in het echt te zien? Dat is geen enkel probleem, want in onze showroom hebben wij altijd meer dan 25 verschillende tafels staan om u verder te inspireren en te helpen bij uw uiteindelijke keuze voor uw eigen tafel op maat. Daarnaast kunt u hier de diverse materialen ervaren en de verschillen van dichtbij zien.

Ontwerper Luit van der Helm

– WAAROM DE TAFELFABRIEK –

6 redenen om te kiezen voor De Tafelfabriek

 

Op zoek naar de perfecte tafel voor bij u in huis? Wij zouden kiezen voor een tafel van De Tafelfabriek. 6 eerlijke en goede redenen waarom De Tafelfabriek uw beste keus is.

  1. ONTWERP

Een topontwerper die u helpt om uw droomtafel te tekenen? Dat klinkt als iets wat alleen voor de allerrijksten is weg gelegd. Maar bij de Tafelfabriek is dat gewoon onderdeel van onze service zonder extra kosten. Indien gewenst kun  u samen met onze ontwerper om tafel die uw tafel gaat uittekenen. Vanzelfsprekend helpen wij u ook nog bij creatieve ideeën en inspiratie om dit voor elkaar te krijgen. Natuurlijk kunt u ook gewoon een tafel kopen die al eerder ontworpen is.

  1. VAKMANSCHAP

Het maken van een tafel vraagt om vakmanschap. Je hebt jarenlange ervaring nodig om te weten hoe lang dat eiken hout exact moet drogen, hoe je RVS zo netjes mogelijk kan lassen, hoe je dat technische probleem oplost, zonder dat het ten koste gaat van het detail en op welke wijze de tafel  functionaliteit voor de gebruiker biedt. Wij werken alleen maar met vakmensen met jaren ervaring in de producten die zij maken.

  1. DETAILS

De details is wat een tafel van de Tafelfabriek onderscheidt van andere tafels. Het prachtige, secure laswerk, het perfect afgewerkte eikenhout, de stabiliteit van een tafel, het uitstekende droogproces van het hout en ga zo maar door. Dat maakt ons uniek bij het maken van een tafel en ziet u het grote verschil

  1. ONDERHOUD

Vakmanschap en de beste producten = Laag onderhoud en veel plezier van uw tafel. Kinderen, huisdieren en intensief dagelijks gebruik, onze tafels kunnen daar tegen. Wij proberen onze klanten de beste prijs/kwaliteit verhouding te geven die er is.

  1. BETAALBAAR

Het leven is al duur genoeg Waarom zouden wij het dan nog duurder maken?  Wij hebben een lage overhead en geen duur dealer netwerk  van winkels. Hierdoor kunnen wij onze tafels voor een scherpe prijs   aanbieden

  1. ENTHOUSIASTELINGEN

Misschien zijn we het allerbelangrijkste vergeten. Iedereen bij de Tafelfabriek is enthousiast en vol passie voor dit product. We zouden nooit een tafel maken die wij zelf niet in huis zouden willen hebben of verkopen aan onze vrienden. Hebben we al verteld dat we van tafels houden?