Vorm eettafel

Vorm eettafel

Welke vorm kies jij?

Afmeting eettafel

Ten eerste is de juiste afmeting van de eettafel belangrijk. Hoeveel personen moeten er bij jou aan tafel kunnen plaatsnemen? En hoeveel ruimte heb jij voor de eettafel in jouw woning? Wij hebben hiervoor een handige afmetingen tool ontwikkeld, zodat je in 1 oogopslag kan zien hoeveel mensen er passen aan een afmeting eettafel.

Meten is weten

Begin daarom altijd met het bepalen
van de gewenste tafel afmetingen,
afgestemd op uw woon- of werk situatie

Vorm eettafel

Naast de afmeting is de vorm van de eettafel van belang. Waar de afgelopen tien jaar bijna standaard iedereen koos voor een rechthoek vorm, is de afgelopen jaren sterk veranderd. Rond en ovaal zijn op dit moment erg populair, maar ook de vierkante eettafel zie je steeds vaker terugkomen in de populaire woonbladen. Elke vorm heeft zijn voor- en nadelen en om jou hierbij te helpen hebben wij deze in de onderstaande afbeelding samengevat.

Tip: Bij de Tafelfabriek maken wij eettafelbladen van karton. Deze kun je mee naar huis nemen en in 1 oogopslag zie je of de afmeting en vorm goed past in jouw woonkamer/keuken.

Surf

Rechthoek

Elips

Vierkant

Ovaal

Rond

Driehoek

Wolk

Druppel

Nier

Rots

Deens ovaal

Triangel

Vlieger

Riem

Maatwerk voorbeelden: van ontwerp ...

... Tot prachtige resultaten!

Elke vorm en afmeting op maat!

De Tafelfabriek is gespecialiseerd in eettafels op maat. Dit betekend dat wij tafels leveren waarbij jij als klant kan kiezen uit de gewenste vorm, afmeting, materiaal en ontwerp. Op onze website kun je al veel inspiratie op doen en in onze showroom hebben wij ruim 30 voorbeeld eettafels staan om alles goed te zien en ervaren. Samen met Luit van der Helm, de eigen ontwerper van de Tafelfabriek, kun jij samen jouw droomtafel uit tekenen. En dit allemaal tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Advies nodig? Wij helpen u graag verder

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >