De Tafelfabriek in Belgie

De Tafelfabriek in Belgie

Tafelfabriek.nl, natuurlijk ook gewoon in Belgie

De Tafelfabriek is er niet alleen voor zijn Nederlandse klanten, maar wij leveren ook regelmatig een eettafel op maat voor onze Belgische buren. Onze service, vakmanschap en uitgebreide mogelijkheden zijn ook hier opgevallen. Vanzelfsprekend kunt u een eettafel uit onze bestaande collectie bestellen, maar u kunt ook een eettafel op maat laten maken. Dit kan door onze woonwinkel te bezoeken en samen met onze ontwerper alle mogelijkheden te bekijken. Daarnaast is het ook een mogelijkheid om dmv email enkele schetsen op te sturen. Kortom, ook voor u kunnen wij veel betekenen voor uw eettafel op maat.

 

Levertijd en bezorging

Voor onze klanten in België geleden dezelfde levertijden als voor onze Nederlandse klanten. U moet rekening houden met een levertijd van 6-8 weken, afhankelijk van de keuze van het model eettafel. Wij maken elke eettafel geheel op maat en leveren dus nooit uit voorraad.

Voor het bezorgen van een eettafel in België rekenen wij EUR 79 aan bezorgkosten.

 

Betaalmethodes

U kunt bij ons vertrouwd betalen en we bieden alle populaire betaalmethoden aan, waaronder:

  • Mistercash/Bancontact (binnenkort)
  • iDEAL
  • Vooraf betalen
Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >