De Tafelfabriek in Belgie

De Tafelfabriek in Belgie

Tafelfabriek.nl, natuurlijk ook gewoon in Belgie

De Tafelfabriek is er niet alleen voor zijn Nederlandse klanten, maar wij leveren ook regelmatig een eettafel op maat voor onze Belgische buren. Onze service, vakmanschap en uitgebreide mogelijkheden zijn ook hier opgevallen. Vanzelfsprekend kunt u een eettafel uit onze bestaande collectie bestellen, maar u kunt ook een eettafel op maat laten maken. Dit kan door onze woonwinkel te bezoeken en samen met onze ontwerper alle mogelijkheden te bekijken. Daarnaast is het ook een mogelijkheid om dmv email enkele schetsen op te sturen. Kortom, ook voor u kunnen wij veel betekenen voor uw eettafel op maat.

Levertijd en bezorging

Voor onze klanten in België geleden dezelfde levertijden als voor onze Nederlandse klanten. U moet rekening houden met een levertijd van 6-8 weken, afhankelijk van de keuze van het model eettafel. Wij maken elke eettafel geheel op maat en leveren dus nooit uit voorraad.

Voor het bezorgen van een eettafel in België rekenen wij EUR 79 aan bezorgkosten.

Betaalmethodes

U kunt bij ons vertrouwd betalen en we bieden alle populaire betaalmethoden aan, waaronder:

  • Mistercash/Bancontact (binnenkort)
  • iDEAL
  • Vooraf betalen
  • Pinnen bij aflevering
  • Contant betalen

De Tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Inge uit Lummen, Belgie

Wij waren op zoek naar een grote ronde tafel voor 12 personen. Nergens te vinden behalve bij de tafelfabriek! Kon helemaal op maat gemaakt worden voor ons…

Lees verder! >

Johan uit Antwerpen, Belgie

Lang gezocht naar een mooie, simpele maar degelijke uitschuifbare eikenhouten tafel en deze online gevonden en gekocht bij de Tafelfabriek. Super tevreden zijn wij….

Lees verder! >

Jan uit Kortrijk, Belgie

Ik ben  beginnen speuren op het internet naar een nieuwe eettafel en kwam zo in contact met de Tafelfabriek die een model hadden die ik volledig zag zitten. Het model was….

Lees verder! >

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.