Showroom

De Tafelfabriek & Corona

Onze showroom is vanaf heden gesloten in verband met het corona virus. Online zijn wij wel de gehele week geopend en telefonisch/email bereikbaar. 

Heeft u nog vragen of specifieke wensen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Kom langs in onze showroom en overtuig u zelf…

Bezoek onze showroom waar wij altijd een ruime selectie van tientallen ovale, stoere, eiken, robuuste, moderne en industriële tafels hebben staan. Je hoeft geen afspraak te maken, wij zijn gewoon open en je kunt vrijblijvend binnenwandelen. Houd onze openingstijden in de gaten en kom jezelf inspireren in onze showroom van meer dan 750 m2 oppervlakte!

Heb je nog twijfels over welke tafel het best past in jouw huis? Wij bieden jou graag vrijblijvend interieur advies, of tips met betrekking tot de vorm en materiaal van jouw tafel. Stuur jouw vraag met eventueel een of meerdere foto’s naar info@detafelfabriek.nl en wij geven vrijblijvend advies.

Wil je graag met de ontwerper om tafel om samen jouw droomtafel te maken? Maak dan een afspraak, zodat wij alle tijd kunnen nemen om schetsen en tekeningen te maken en jouw van het gewenste advies te voorzien. Het is ook mogelijk om een afspraak in de avonduren te maken.

Naast eettafels hebben wij in onze showroom ook een ruim aanbod van eetkamerstoelen, fauteuils en overige accessoires zoals design lampen en kasten op maat.

Ons bedrijf is gevestigd in Noordwolde (FR), op de grens van Friesland, Drenthe en Overijssel. Het is uitstekend bereikbaar en vanaf Amsterdam en Utrecht is het ongeveer 1.5 uur rijden. Een bezoek aan de Tafelfabriek is uitstekend te combineren met een trip naar HomeCenter Wolvega, de grootste woonboulevard van Nederland. Het scheelt vele vrij zaterdagen, want de kans is groot dat je nu op 1 dag gaat slagen!

Heeft u nog tijd over? Geniet dan nog van ons prachtige omgeving en bezoek het wereldberoemde Giethoorn, de Friese meren of 1 van de vele Nationale Parken in de nabije omgeving.

Nieuwsgierig? Bekijk onze film voor een impressie