Showroom

De Tafelfabriek & Corona

Onze showroom is geopend voor bezoek. Om zo goed mogelijk de regels met betrekking tot Corona in acht te nemen en om de gezondheid van onze klanten en medewerkers te kunnen waarborgen, vragen wij u van te voren een afspraak  te maken voordat u onze showroom bezoekt. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat er niet teveel bezoekers op hetzelfde moment aanwezig zijn.  U kunt per email of telefoon aangeven wat uw voorkeur dag en tijd is voor een afspraak. In onze showroom van ruim 1000m² is het geen probleem om aan RVIM regels van minimaal 1.5m afstand te voldoen

Wilt u graag gebruik maken van private shopping en zeker weten dat u de enige bezoeker bent in onze showroom? Geef dit dan aan bij het maken van de afspraak. 

Heeft u nog vragen of specifieke wensen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Kom langs in onze showroom en overtuig u zelf…

Bezoek onze showroom waar wij altijd een ruime selectie van tientallen ovale, stoere, eiken, robuuste, moderne en industriële tafels hebben staan. Je hoeft geen afspraak te maken, wij zijn gewoon open en je kunt vrijblijvend binnenwandelen. Houd onze openingstijden in de gaten en kom jezelf inspireren in onze showroom van meer dan 1000 m² oppervlakte!

Heb je nog twijfels over welke tafel het best past in jouw huis? Wij bieden jou graag vrijblijvend interieur advies, of tips met betrekking tot de vorm en materiaal van jouw tafel. Stuur jouw vraag met eventueel een of meerdere foto’s naar info@detafelfabriek.nl en wij geven vrijblijvend advies.

Wil je graag met de ontwerper om tafel om samen jouw droomtafel te maken? Maak dan een afspraak, zodat wij alle tijd kunnen nemen om schetsen en tekeningen te maken en jouw van het gewenste advies te voorzien. Het is ook mogelijk om een afspraak in de avonduren te maken.

Naast eettafels hebben wij in onze showroom ook een ruim aanbod van eetkamerstoelen, fauteuils en overige accessoires zoals design lampen en kasten op maat.

Ons bedrijf is gevestigd in Noordwolde (FR), op de grens van Friesland, Drenthe en Overijssel. Het is uitstekend bereikbaar en vanaf Amsterdam en Utrecht is het ongeveer 1.5 uur rijden. Een bezoek aan de Tafelfabriek is uitstekend te combineren met een trip naar HomeCenter Wolvega, de grootste woonboulevard van Nederland. Het scheelt vele vrij zaterdagen, want de kans is groot dat je nu op 1 dag gaat slagen!

Heeft u nog tijd over? Geniet dan nog van ons prachtige omgeving en bezoek het wereldberoemde Giethoorn, de Friese meren of 1 van de vele Nationale Parken in de nabije omgeving.

Nieuwsgierig? Bekijk onze film voor een impressie