Tafel op maat

Uw tafel op maat

Ook al maanden op zoek naar de perfecte eettafel en nog niet kunnen vinden wat je zoekt? Het blad is wel mooi, maar het onderstel niet. De tafel is niet in juiste maat of hoogte verkrijgbaar. De kleur is het net niet. Bij de Tafelfabriek herkennen wij dit en maken wij iedere tafel samen met de klant, zodat de tafel altijd perfect afgestemd is op jouw wensen. Een TAFEL OP MAAT noemen wij dit. Samen met onze ontwerper, ontwerp je in een paar stappen je ideale eettafel. En het mooie is, dit kost niets extra.

Lees hieronder in 5 stappen hoe
een tafel op maat bij de Tafelfabriek tot stand komt.

Ontdek wat er allemaal mogelijk is

1

... Inspiratie

Je hebt onze website bezocht waarop meer dan 100 modellen eettafels te zien zijn en hebt een idee gekregen van de vormen, stijlen, materialen, afmetingen, kleuren en prijzen van de tafels. Wij kunnen ons goed voorstellen dat je vervolgens de materialen wilt aanraken en de tafels in het echt wilt zien.

We nodigen je dan ook graag uit om onze showroom in Noordwolde (FR) te bezoeken. Hier hebben wij altijd ruim 30 voorbeeldtafels staan en daarnaast talloze materialen en kleuren om te laten voelen en zien. Verder hebben wij een inspiratiewand gemaakt waarop nog eens 100 mogelijkheden te zien zijn van verschillende tafels en ontwerpen.

De prijzen die je online gezien hebt, gelden ook in de showroom en zijn een goede richtlijn indien je een eettafel geheel op maat wil laten maken.

Met jouw idee en ons advies tot
de perfecte tafel komen

2

... Persoonlijk gesprek

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we graag welke wensen je hebt ten aanzien van je eettafel. Het gaat dan o.a. om de gewenste vorm, afmeting, hoogte en materiaalkeuze.

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je goed adviseren welke vorm en afmeting het beste zijn in jouw woonruimte. Ons blog over dit onderwerp lees je hier.

Als jouw tafel op maat ontworpen wordt dan maken wij hier een schets van. En als je nog twijfels hebt over of de vorm en afmeting inderdaad de beste zijn voor jouw woonruimte, dan maken we het tafelblad voor je van karton in de juiste vorm en afmeting zodat je dit thuis kunt passen.

Met zorg, vakmanschap en liefde
maken wij jouw tafel

3

... Productie

Nadat je je tafel besteld hebt, wordt deze op ambachtelijke wijze geproduceerd. Wij hebben geen tafels op voorraad.

Elke tafel wordt op bestelling gemaakt en is dus altijd uniek. Hiervoor gebruiken wij de beste materialen die wij zorgvuldig hebben uitgezocht. Je tafel wordt gemaakt door vakmensen met jarenlange ervaring in het maken van meubels.

Zij beschikken allemaal over geduld, oog voor detail en nauwkeurigheid. De periode van bestellen tot leveren is gemiddeld zes tot acht weken.

Ook dit doen wij op maat
en persoonlijk

4

... Levering en montage

Als je tafel bijna klaar is, bellen we om een bezorgafspraak te maken. De medewerkers van de Tafelfabriek leveren de tafels zelf en hierdoor kunnen wij een nauwkeurige bezorgafspraak maken, zodat het jou niet veel tijd kost.

De tafel wordt ter plaatse gemonteerd door een echte meubelmaker, zodat jij hier geen zorgen over hoeft te maken.

Precies zoals jij het verwacht

5

... Precisie

De Tafelfabriek maakt tafels van de beste materialen uit Europa en staat voor kwaliteit. Toch heeft je tafel soms wat onderhoud nodig.

Hiervoor ontvang je van ons een persoonlijk onderhoudsplan. En mocht er toch iets met jouw tafel aan de hand zijn, dan lossen wij dat vanzelfsprekend gewoon op.

Onze kwaliteit stopt niet bij de levering van de tafel, maar is ook van toepassing op onze service.

VIDEO DE TAFELFABRIEK:

HOE MAKEN WIJ UW TAFEL OP MAAT?