Waarmee kunnen wij u helpen?

Wilt u meer weten over onze maatwerk tafels? Wij staan u graag te woord. Gebruik het onderstaande formulier, bel ons of kom gerust langs!

Vul hier uw naam in

Wat is uw E-mail adres?

Stel hier uw vraag

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden *

De Tafelfabriek

Oosterseveldweg 2
8391 MA Noordwolde
KvK: 01141792
mail-contact 0561 700204
mail-contact info@detafelfabriek.nl

Vaste openingstijden Showroom

 

Corona update: Onze showroom is geopend voor bezoekers. Om goed aan de RVIM regels te kunnen voldoen vragen wij u om van te voren een afspraak te maken. Dit kan telefonisch of per email.

Private shopping: Wilt u zeker zijn dat u de enige bezoeker bent van onze showroom? Geef dit dan aan bij het maken van de afspraak.

Telefonisch bereikbaar:

Maandag t/m zaterdag 09.00 – 20.00

Wilt u op een andere dag komen, of graag in de avond? Of wilt u een afspraak met onze ontwerper zodat hij alle tijd voor u kan nemen? Dit is geen enkel probleem. Bel ons of stuur een mail en wij plannen een afspraak in op het moment dat het u schikt.

 

route Route in Googlemaps

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >