WAARMEE KUNNEN WE U HELPEN?

  • Uw eigen ontwerp
  • Vakmanschap & Passie
  • 100% NL product
  • Materialen van topkwaliteit
  • Bron van inspiratie
  • Showroom
  • Maatwerk
  • Gratis verzending

Heeft u een vraag? Wilt u meer weten over onze maatwerk tafels. Natuurlijk staan wij u graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken op 0561 700204.  Of gebruik het onderstaande formulier of kom gerust langs!

Vul hier uw naam in

Wat is uw E-mail adres?

Stel hier uw vraag

Showroom de Tafelfabriek Noordwolde

Showroom de Tafelfabriek Noordwolde

De Tafelfabriek

Oosterseveldweg 2
8391 MA Noordwolde
KvK: 01141792
mail-contact 0561 700204
mail-contact info@detafelfabriek.nl

Vaste openingstijden Showroom

vr: 9:00 – 12.15 / 13.15 – 18:00 uur
za: 10:30 – 17:00 uur

Telefonisch bereikbaar:
Maandag t/m zaterdag 09.00 – 20.00

Wilt u op een andere dag komen, of graag in de avond? Of wilt u een afspraak met onze ontwerper zodat hij alle tijd voor u kan nemen? Dit is geen enkel probleem. Bel ons of stuur een mail en wij plannen een afspraak in op het moment dat het u schikt.
route Route in Googlemaps

Showroom

Bezoek onze showroom waar wij altijd een ruime selectie van ovale, stoere, eiken, robuuste, moderne en industriële tafels hebben staan. Je hoeft geen afspraak te maken, wij zijn gewoon open en je kunt vrijblijvend binnenwandelen. Houd onze openingstijden in de gaten!

Wilt u vrijblijvend interieur advies, of tips met betrekking tot de vorm en materiaal van uw tafel? Stuur een foto(s) van uw huidige woonkamer/keuken naar info@detafelfabriek.nl en wij geven u vrijblijvend advies.

Wil je graag met de ontwerper om tafel om samen jouw droomtafel te maken? Maak dan een afspraak, zodat wij alle tijd kunnen nemen om schetsen en tekeningen te maken en jouw van het gewenste advies te voorzien. Het is ook mogelijk om een afspraak in de avonduren te maken.

Ons bedrijf is gevestigd in Noordwolde (FR), op de grens van Friesland, Drenthe en Overijssel. Het is uitstekend bereikbaar en vanaf Amsterdam en Utrecht is het ongeveer 1.5 uur rijden. Daarnaast kun je een bezoek aan onze showroom uitstekend combineren met een trip naar Giethoorn, de Friese meren of 1 van de vele Nationale Parken in de nabije omgeving.

Wij heten je graag van harte welkom!

Ons BTW nummer is: NL820235970B01