10 persoons eettafel

10 persoons eettafel

Gezellig met veel aan de eettafel

Een eettafel die geschikt is voor 10 personen is niet zo makkelijk te vinden, want hier hoort zeker geen standaard afmeting bij. Toch merken wij bij de Tafelfabriek dat er bij onze klanten steeds meer behoefte is aan een ruime eettafel. Ze hebben een groot gezin, er komt aanhang of kleinkinderen bij of men houdt van lekker eten en gezelligheid met vrienden. Wij zijn dan ook blij dat wij ook deze klanten kunnen verzien in een ruim aanbod van eettafels die voor 10 personen geschikt zijn.

Welke vorm past het best?

Ook voor een 10 persoons eettafel heeft u een ruime keuze in stijl en vorm van de eettafel. Elke vorm is geschikt om met tien mensen aan te zitten, rechthoekig, rond, ovaal of vierkant. Vanzelfsprekend is het wel belangrijk dat u kiest voor een vorm die goed past in uw inrichting en die de ruimte op de juiste manier opvult. Bij de Tafelfabriek kunt u met onze eigen ontwerper in gesprek om de tafel te maken zoals u deze graag wil. Stoer, modern, industrieel of robuust, ook voor uw tien persoons eettafel is alles mogelijk. Daarnaast kunt u ook altijd kiezen voor een uitschuifbare eettafel. U heeft dan een 4 of 6 persoons eettafel die u in een handomdraai geschikt maakt voor tien personen. Zo zorgt u ervoor dat indien u minder gasten heeft, het wel altijd een gezellige eettafel blijft.

Wat is de juiste afmeting?

Om de juiste afmeting van uw tafel te bepalen zijn enkele variabelen van belang; Ten eerste de afmetingen van uw eetkamerstoelen; hebben zij een armleuning, zijn het kuipjes of juist slanke stoelen. Daarnaast heeft het onderstel ook impact. Bij een zwevend tafelblad heeft u meer ruimte om de tafel heen als bij een eettafel met poten op de hoeken. Benieuwd hoe groot uw eettafel moet zijn voor 10 personen? Bekijk dan onze afmetingen pagina.

Bij de Tafelfabriek is het tevens mogelijk om een eettafelblad van karton te laten maken. Met dit voorbeeld kunt u thuis perfect zien of alle eetkamerstoelen bij de tafel passen en hoe de afmeting en vorm van uw eettafel in uw woning tot zijn recht komt.

Wij helpen u graag verder

Wilt u graag advies en hulp bij uw keuze? Bezoek dan onze woonwinkel waar wij een ruim aanbod van eettafels voor u hebben staan. Daarnaast kunt u samen met onze ontwerper uw wensen doornemen en een ontwerp op maat laten maken. De koffie staat voor u klaar!

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >