Tafel op maat

De ontwerper: Luit van der Helm

Luit van der Helm is sinds de jaren tachtig succesvol actief in de meubelbranche als ondernemer en ontwerper.

Onder de naam Van der Helm Design verkoopt Luit aan meer dan 100 winkels zijn eigen assortiment meubels. Het assortiment bestaat uit fauteuils, eetkamerstoelen, kasten en eetkamertafels die door Luit zelf ontworpen en geproduceerd zijn.

Als ontwerper wordt Van der Helm vaak gevraagd door grote meubelbedrijven om een nieuwe collectie op te zetten. Dit heeft hij voor tientallen bedrijf nationaal en internationaal gedaan. In 1997 en in 1998 werd van Van der Helm beloond met de Home Trade Center trofee, de Oscar voor de meubelindustrie, waarbij hij gerenommeerde ontwerpers als Jan des Bouvrie en Peter van den Ham achter zich liet.

In 2014 is Luit gestart met de Tafelfabriek. Door zijn jarenlange kennis van ontwerpen, produceren en het combineren van diverse producten heeft hij ervoor gekozen zich te richten op de schoonheid van eetkamertafels om dit verder uit te bouwen en zich hierin te specialiseren.

Luit: “Je begint met een leeg vel papier, ordent je gedachten in beelden en begint dan te creëren, Ik heb nu gekozen mij te richten op tafels, omdat ik dit als de kern/ het centrale stuk van een collectie ervaar. De eetkamertafel is het middelpunt van je huis, bepaalt de sfeer en zorgt voor gezelligheid. Ik wil graag met mijn klanten tot ontwerpen komen waarbij zij zich 100% gelukkig voelen”

Van ontwerp tot productie

U bent op zoek naar een nieuwe tafel, maar wat wilt u eigenlijk? Welk materiaal, welke stijl, wat voor maat? Wij zijn ervoor u hierbij te helpen. U kunt op onze website inspiratie op doen bij onze bestaande modellen. 

Daarnaast hebben wij op Pinterest diverse moodboards voor u klaargemaakt om u nog beter op weg te helpen op de zoektocht naar die perfecte tafel. En vanzelfsprekend ontvangen wij u graag in onze showroom waar wij veel tafels hebben staan in verschillende stijlen.Daarnaast willen wij u graag van dienst zijn met het adviseren omtrent de diverse houtsoorten, materialen en stijlen. 

Samen met de ontwerper kunt u uw eigen tafel samenstellen uit ontwerp en materialen. Dit kan een bestaand ontwerp zijn, maar ook een geheel nieuw design. De ontwerper maakt samen met u diverse schetsen van tafels. Als u gekozen heeft voor uw droomtafel wordt deze verder uitgewerkt tot een werktekening om deze daarna te gaan produceren. Het ontwerp(en) van uw droomtafel is geheel gratis en de prijs voor de tafel zal in de lijn liggen met onze normale prijzen.

DE ONTWERPER IN DE MEDIA


Tafel laten maken op maat

Wij ontwerpen waar u van hout!

Onze lokale leveranciers gaan aan de slag om uw tafel gereed te maken. De Tafelfabriek blijft altijd zoeken naar nieuwe materialen en technieken die gebruikt kunnen worden voor het ontwikkelen van verrassende en vernieuwende modellen. Onze leveranciers voldoen allen aan de hoogste kwaliteitseisen, hebben vakmanschap hoog in vaandel  en werken met de modernste technieken.

Wij komen uw tafel thuis afleveren,  geven u de gewenste tips inzake het onderhoud en u kunt heerlijk gaan genieten van uw droomtafel.

Meer weten?
stel-hier-uw-vraag

Tafels op maat

Heeft u uw droomtafel gevonden in ons assortiment? Dan kunnen wij deze tafel vanzelfsprekend op de door u gewenste maat voor leveren. Bij al onze modellen kunt u zelf de lengte, breedte en hoogte bepalen. U kunt kiezen uit diverse houtsoorten, bladdikte en afwerkingen en eindeloos combineren met tafelbladen en onderstellen. Vanzelfsprekend gaan deze keuzes gepaard met ons advies op basis van jarenlange ervaring, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Wij leveren geen tafels uit voorraad, want maatwerk is bij ons de standaard.

 

Heeft u nog twijfels over welke tafel het best past in uw huis? Wij bieden u graag vrijblijvend interieur advies, of tips met betrekking tot de vorm en materiaal van uw tafel.

Stuur uw vraag met eventueel een of meerdere foto’s naar info@detafelfabriek.nl en wij geven u vrijblijvend advies.