8 persoons eettafel

8 persoons eettafel

Want 6 is niet genoeg

U heeft een eettafel van 200cm en dat is altijd ruim voldoende geweest. Maar u heeft extra aanhang, veel vrienden, een grote familie of houdt gewoon van een ruime eettafel, dus u wilt nu iets anders. Het aanbod 8 persoons eettafels is niet groot, maar bij de Tafelfabriek kunt u elke eettafel op de door u gewenste grote krijgen. Dus elke eettafel in ons assortiment kunnen wij geschikt maken voor minimaal 8 personen.

Welke vorm?

Wellicht denkt u aan een grote rechthoekige eettafel, maar in principe is elke vorm geschikt voor 8 personen. Op dit moment is de ronde eettafel terug van weg geweest. Maar ook een vierkante eettafel zou een mooie aanwinst voor uw woning zijn.. Of alleen af en toe ruimte nodig voor 8 personen? Kijk dan eens bij ons prachtige uitschuifbare eettafels. In een handomdraai creeert u extra ruimte voor de gasten. Kortom, ook voor 8 persoons tafels is de keuze enorm. Benieuwd welke afmeting u nodig, zodat u 8 personen aan tafel kan schikken? Bekijk dan onze afmetingen pagina.

Op maat voor 8

Onze ontwerper Luit van der Helm is al ruim 30 jaar actief in de meubelbranche en heeft al diverse bekende onderscheidingen gewonnen voor zijn ontwerpen en designs. Hij is graag bereidt om samen met u uw droomtafel te tekenen en uit te werken. De vorm, de stijl, de afmetingen en het onderstel, wij maken alles graag voor u op maat, precies zoals u dat graag wil. Het is tevens ook mogelijk om een kartonnen tafelblad mee naar huis te nemen, zodat u rustig kan gaan kijken of de vorm en de afmeting in uw huis goed uitkomt.

Kom proef zitten

Allemaal leuk en aardig die eettafels online, maar u wil toch graag ook zelf even aan tafel zitten. Bezoek onze ruime woonwinkel waar wij bijna altijd ruim 25 eettafels voor u hebben staan ter inspiratie. Laat u verrassen door de talloze mogelijkheden die wij u kunnen bieden. En maak gebruik van de mogelijkheid om met onze ontwerper om tafel te gaan zitten om uw droomtafel uit te laten tekenen.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >