Afmetingen ovale eettafel

Afmetingen ovale eettafel

Hoeveel stoelen passen er onder een ovale tafel?

U bent eruit, u wilt graag een ovale eettafel. Maar hoe groot moet deze tafel zijn, zodat al uw stoelen er goed onder passen? Om u hierbij te helpen hebben wij een handige tool gemaakt, zodat u dit snel kan uitrekenen. Vanzelfsprekend is e.a. wel afhankelijk van de afmeting van uw eetkamerstoel en de keuze voor het onderstel. Maar onderstaande afbeelding geeft u een handige leidraad.

Toch nog twijfels? Bij de Tafelfabriek is het tevens mogelijk om een tafelblad van karton te laten maken. Deze kunt u mee naar huis nemen, om te kijken hoe de afmeting in uw woonkamer en bij uw stoelen staat.

Bij de Tafelfabriek kunnen wij ovale tafels maken in elke afmeting die u wenst. Bekijk ons ruime aanbod ovale eettafels online of bezoek onze winkel waar wij een ruim aanbod tafels voor u hebben klaarstaan.

Ook benieuwd hoe groot uw tafel moet zijn, indien u kiest voor een andere vorm? Bekijk dan onze afmetingen pagina.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >