Afmetingen vierkante eettafel

Afmetingen vierkante eettafel

Hoeveel stoelen passen er bij een vierkante tafel

U kiest voor een andere vorm, u wilt graag een vierkante eettafel. Bij een rechthoek tafel wist u welke afmeting u moest hebben, maar bij een vierkante is het even zoeken. Om u daarbij te helpen hebben wij een handige tabel gemaakt waarin u in 1 oogopslag de gewenste afmeting kan vinden. Vanzelfsprekend spelen de afmetingen van uw eetkamerstoelen en de keuze voor het onderstel hierbij ook een rol. Desondanks is dit een mooie richtlijn qua afmeting.

Tevens is het mogelijk om bij ons een kartonnen tafelblad te laten maken. U neemt deze mee naar huis en u ziet in 1 oogopslag of die vierkante tafel bij u thuis mooi uitkomt en de stoelen er goed onder passen.

Bij de Tafelfabriek ontwerpen en maken wij elke eettafel op maat. Ook voor uw vierkante eettafel bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt samen met onze ontwerper uw eigen vierkante tafel laten ontwerpen.

Ook nieuwsgierig welke grootte tafel u moet hebben indien u kiest voor een andere vorm? Bekijk dan onze afmetingen pagina.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >