Binnenhuisarchitect

Binnenhuisarchitect

De juiste partner

Als binnenhuis architect ben je op zoek naar een betrouwbare partner, die zorgt voor de hoogwaardige kwaliteit die aan de wensen van jouw klant voldoet. Bij de Tafelfabriek hebben wij jarenlange ervaring in het samen optrekken met interieur-binnenhuis architecten. Naast het leveren van de juiste producten, denken wij ook vaak mee in mogelijke oplossingen voor de wensen van de klant.

30 jaar ervaring in de meubelbranche

Met Van der Helm Design en De Tafelfabriek zijn wij in totaal al ruim 30 jaar werkzaam in de meubelbranche. Ons onderscheidende karakter is onze eigen signatuur van eettafels, maar ook fauteuils en eetkamerstoelen. Door altijd te blijven innoveren met materialen, ontwerpen en technieken en inspelen op de nieuwe trends, hebben wij een vaste en trouwe klantgroep kunnen bereiken.

Kies voor een eyecatcher

Bij een eettafel wordt vaak voor veilig gekozen, maar het kan zeker de eyecatcher zijn van een interieur. Door het gebruik van bijzondere vormen en/of materialen zal hij zeker de aandacht trekken bij jouw klant. Bij de Tafelfabriek proberen wij altijd creatief mee te denken in de wensen van jou als projectleider; wat is het doel van de tafel, wat wil je ermee bereiken, aan welke eisen moet hij voldoen, waarvoor wordt hij gebruikt, etc. Ons advies zal jou helpen bij de klant.

Maatwerk is de standaard

Elke eettafel die wij leveren wordt op maat gemaakt. 5 centimeter smaller, 2 centimer hoger of de eettafelpoten iets verder uit elkaar? Dit is allemaal geen enkel probleem. Daarnaast leveren wij ook regelmatig grotere eettafels voor 10 of 12 personen. Wij hebben de keuze uit diverse houtsoorten en materialen. Elk onderstel kan op maat geleverd worden en het is tevens mogelijk.

Wij willen met de Tafelfabriek graag uw partner worden en samen optrekken bij het inrichten van interieurs. Neem contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >