Boomstam tafel

Boomstam tafel

Natuurlijk tafelen

Alsof je in midden in de natuur aan tafel zit te genieten. Dat is hoe een boomstam tafel voelt in uw huis. Puur natuur, stoer, echt en robuust. Door de grove bast- of schorsrand ziet u de welving van de boom helemaal terug in uw eettafel. Soms zie je zelfs nog waar de grotere takken aan de boom hebben vastgezeten.

Altijd uniek, nooit hetzelfde

Wij hebben al diverse modellen boomstamtafels in assortiment, maar het is onmogelijk om exact dezelfde na te bestellen. Bomen groeien niet op maat, dus elke welving en vorm is anders. Wij maken twee soorten boomstam tafels; Boomstamtafels die bestaan uit 1 geheel, echt een dwarsdoorsnede van een boom. Deze kunnen wij leveren in diverse houtsoorten, zoals eiken, sequoia en plataan. Hierbij zijn wij afhankelijk van de natuur. Deze bomen zijn minimaal 100cm dik en dus zeldzaam te vinden. Daarnaast kunnen wij deze bomen alleen gebruiken als ze door een natuurlijke oorzaak omgevallen zijn. Wij leveren ook boomstamtafels die bestaan uit enkele planken, waarbij de zijkant altijd een bastrand heeft. Deze boomstam bladen zijn goedkoper in aanschaf, maar hebben nog steeds die natuurlijke uitstraling.

Boomstam tafel op maat gemaakt

Het boomstam blad kunnen wij niet voor u op maat maken, dit doet de natuur voor u. Maar door het te combineren met het onderstel van uw keuze krijgt u toch de stijl die u wil. Door voor een RVS onderstel te kiezen krijgt de boomstam tafel een moderne uitstraling, kiest u voor blauwstaal dan maakt dit de tafel stoer en robuust. Ga met onze ontwerper aan tafel en creëer uw eigen boomstam tafel op maat.

Get inspired!

Het is bijna onmogelijk om de charme, het unieke en de puurheid van een boomstam tafel mooi op de foto te krijgen. Bezoek onze waar showroom waar wij diverse boomstam tafels voor u hebben klaarstaan om te bekijken. Zie het verschil tussen een eiken, plataan en sequoia eettafel en ervaar hoe stoer deze tafels zijn.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >