Boomstamtafel op maat

Boomstamtafel op maat

Een tweede leven voor een prachtige boom

Op zoek naar een tafel die echt uniek is? Dan is een boomstamtafel misschien wel iets voor u. Het is het pronkstuk in de kamer, en trekt de aandacht van iedereen die bij u aanschuift. De bijzondere ruige vorm brengt een heel karakteristieke sfeer in huis. En wat is er nu een mooier idee dan dat u deze boom een tweede leven kunt geven?

Niet gekapt, wel optimaal gebruikt

Veel van onze boomstamtafels maken we van eikenhout. Maar het komt ook wel eens voor dat wij delen van een prachtige rode plataan of sequoia boom weten te bemachtigen. De sequoia is de hoogste boom ter wereld. Zo’n bijzondere boom wordt uiteraard goed beschermd; kappen is dus uit den boze. Wij gebruiken enkel sequoia bomen die zijn omgewaaid tijdens een zware storm. En als het even kan benutten we het formaat van de boom en ontwerpen we een tafel die net zo solide is als de sequoia.

Een boomstamtafel op maat gemaakt

Kiest u voor een boomstamtafel, dan bent u hoogstwaarschijnlijk fan van de natuurlijke uitstraling van deze tafel. En het fijne is: u heeft de mogelijkheid om dit materiaal te combineren zoals u dat wilt. Combineer het tafelblad bijvoorbeeld met een bijpassend houten onderstel of doe eens gek en kiest juist voor bijvoorbeeld blauwstaal met een industriële look. Onze ontwerper staat klaar om u te helpen bij deze keuze, en kan advies geven wanneer u daar behoefte aan heeft.

Een rondje door onze showroom

Benieuwd naar onze boomstamtafels en stiekem ook wel nieuwsgierig naar onze andere ontwerpen? Kom dan eens bij ons langs in Noordwolde. Hier in onze showroom staan ruim 20 eettafels, klaar om door u bekeken te worden. En bij even vluchtig kijken hoeft het natuurlijk niet te blijven. Schuif rustig aan voel op uw gemak aan de verschillende materialen. Alleen op deze manier ontdekt u wat bij u en uw woning past.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >