Design eettafel

Design eettafel

Kies voor een design eettafel

Wat is een design eettafel? Design is een moeilijk te omschrijven begrip. Wij bij de Tafelfabriek verstaan onder een design tafel, een tafel die je niet overal ziet, uniek, vakmanschap, kwaliteit en een bijzonder ontwerp. Bij de Tafelfabriek leveren wij eettafels die aan al die normen voldoen. Wij werken met onze eigen ontwerper die al jarenlang actief is in de meubelbranche en voor zijn werk zeer prestigieuze prijzen gewonnen heeft.

Design op maat

Doordat wij werken met een eigen designer en zelf kunnen produceren kunnen wij elke eettafel op maat voor u designen. En het mooiste is dat u hier niks extra’s voor hoeft te betalen. Een uniek onderstel met een tafelblad met bijzondere maten? De Tafelfabriek ontwerpt en maakt dit graag voor u tegen een standaard prijs. Want bij ons is maatwerk de standaard. Wilt u alvast inspiratie? Bekijk dan ons bestaande assortiment waar wij al ruim 50 eettafels als voorbeeld voor u hebben klaarstaan.

Voor welke stijl kies ik?

Onder design verstaan wij al snel modern en strak. Vanzelfsprekend kan een design eettafel ook een minder uitgesproken karakter hebben, maar is het wel een unieke eettafel. Wij ontwerpen eettafels in veel verschillende stijlen zoals modern, stoer, robuust en industrieel. Al deze eettafels hebben hun eigen design en karakter. Voor welke stijl kiest u?

Kom langs voor uw eigen eettafel

Wij werken niet met tafels op voorraad, maar wij hebben wel een showroom waar u ruim 25 eettafels kan komen bekijken. Elk blad, elk onderstel, elke vorm en elke stijl is uniek. Laat u inspireren in uw keuze voor uw nieuwe eettafel. Want iedereen heeft zijn eigen smaak en stijl.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >