Diameter ronde eettafel

Diameter ronde eettafel

Hoe groot moet mijn tafel zijn?

U bent op zoek naar een nieuwe ronde eettafel, maar u twijfelt nog over welke afmeting u moet hebben? Wij hebben een handige tabel gemaakt, waarbij u in 1 oogopslag ziet welke diameter een ronde tafel moet hebben. Vanzelfsprekend heeft de breedte van uw stoelen en de keuze voor type onderstel hier ook impact op, maar desalniettemin is dit een goede leidraad.

Bij de Tafelfabriek hebben wij een ruim aanbod aan ronde eettafels, die wij in elke gewenste maat kunnen leveren. Stoer, robuust of modern, wij ontwerpen waar u van hout.

Bekijk onze ruime collectie ronde tafels online of bezoek onze meubelwinkel waar wij altijd een ruim aanbod aan tafels voor u hebben klaarstaan.

Benieuw naar welke afmeting uw tafel moet hebben als u kiest voor een andere vorm als rond? Bekijk dan onze afmetingen pagina.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >