Eettafel 10 personen

Ruimte nodig aan tafel?

Een grote familie, kinderen met aanhang, visite, vrienden of veel kleinkinderen, kortom, u heeft ruimte nodig aan tafel. Twijfel dan niet en kies voor een grote eettafel voor minimaal 10 personen. Heeft u niet altijd zo’n grote eettafel nodig? Kies dan voor een uitschuif eettafel, die u binnen een handomdraai weer terugbrengt naar een 4 of 6 persoon’s tafel.

Voorbeeld mee naar huis

Een eettafel is een grote uitgave en u heeft maar 1 kans om de juiste vorm en grootte te kiezen. Bij de Tafelfabriek hebben wij ervaring met inrichten, maar helpen wij onze klanten ook met een kartonnen tafel op schaal. Wij snijden het gewenste tafelblad in karton voor u uit en u kunt dit mee naar huis nemen. Op deze manier kunt u perfect zien hoe uw nieuwe eettafel staat in uw woning en of er voldoende ruimte is voor alle stoelen. Alvast een richtlijn hebben? Bekijk dan onze afmetingen pagina waarbij u kan zien hoe groot uw eettafel moet zijn.

Vierkant, rond, rechthoekig of ovaal?

Rechthoekig is de standaard vorm bij een eettafel. Maar zeker bij een eettafel voor meer dan 8 personen is het interresant om eens te kijken naar een vorm, zoals rond of vierkant. Bij deze vormen heeft u meer en makkelijker contact met de andere mensen aan tafel. U kunt ook kiezen voor een boomstamtafel die eigenlijk niet in een vorm te vatten is. Ga samen met onze eigen ontwerper brainstormen wat voor u de beste keuze is.

Wij helpen u graag verder

Vanzelfsprekend wilt u ook die eettafels in het echt zien en bewonderen. Wij hebben een showroom waar wij u diverse eettafels, houtsoorten, onderstellen en kleuren kunnen laten zien. Laat u hier nog verder inspireren en ga met onze eigen ontwerper aan de slag om uw eigen droomtafel te laten maken.

Meer weten?
stel-hier-uw-vraag

Madison - Eettafel 9 personen
Ontario - Eettafel voor 10 personen
Texas - 10 persoons eettafel