Eettafel 8 personen

Grote familie of vaak bezoek?

U heeft een groot gezin, vaak visite of gewoon behoefte aan een ruime eettafel? Kies dan voor een grote eettafel voor minimaal 8 personen. Bij de Tafelfabriek ontwerpen en maken wij elke eettafel op maat en is het relatief niet duur om voor een grotere eettafel te kiezen. U kunt kiezen voor een ‘vaste’ grote eettafel of voor een uitschuifbare eettafel.

Wij kunnen bijna elke bestaande eettafel in ons assortiment geschikt maken voor 8 personen!! Laat u alvast inspireren

Maatwerk

Het is soms lastig in te schatten hoe een grote eettafel in uw woning past. Is hij niet te groot? Passen alle stoelen er wel goed omheen? Heb ik nog wel ruimte tussen de stoelen en de kast? U kunt maar 1 keer de keuze maken voor de juiste afmeting. Bekijk onze afmetingen pagina om een goede leidraad te krijgen voor de afmeting die het best bij uw tafel past. Daarnaast willen u graag helpen door de afmeting van uw gewenste tafelblad in karton uit te snijden. Hierdoor kunt u perfect zien hoe de afmeting van de nieuwe tafel in uw huis zou passen.

Welke vorm voor 8 personen

Bij de Tafelfabriek hebben wij onze eigen ontwerper en kunnen wij verschillende vormen voor 8 persoon eettafels leveren. Wat u veel ziet is de rechthoekige eettafel, maar ook een ronde of vierkante vorm is uitstekend geschikt voor 8 personen. Wilt u liever een speelse vorm? Dan is een ovale eettafel weer zeer geschikt. Kortom, keus genoeg ook als u een grote eettafel wil hebben.

Wij helpen u graag verder

Wij helpen u graag aan de perfecte eettafel. U kunt samen met onze ontwerper om tafel die graag verschillende tekeningen voor u maakt. Daarnaast kunt in onze showroom inspiratie opdoen. Wij hebben ruim 25 eettafels staan waar u inspiratie aan kan opdoen, zowel in vorm als in kleur en materiaal.

Meer weten?
stel-hier-uw-vraag

Madison - Eettafel 9 personen
Ulm - Uitschuifbare eettafel
Bologna - Eettafel 8 personen
Texas - Vierkante eettafel 8 personen

Wat maakt de Tafelfabriek uniek?