Eettafel en salontafel

Eettafel en salontafel

Nieuw interieur

Een nieuwe woning gekocht, druk bezig met verbouwen of gewoon tijd voor nieuwe meubels in uw woning. Bij de Tafelfabriek kunt u terecht voor een nieuwe eettafel en salontafel. Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod aan eetkamerstoelen, fauteuils en kasten op maat. Laat u verassen door onze hoge kwaliteit, unieke ontwerpen en puur vakmanschap.

Zelfde stijl tafels

Bij de Tafelfabriek hebben wij een ruim aanbod aan bestaande ontwerpen eettafels in onze collectie. Het is tevens mogelijk om van deze eettafels ook een salontafel variant te maken. Wilt u dezelfde stijl, dezelfde materialen of dezelfde kleur? Dit is allemaal mogelijk. Wij maken al onze tafels op maat, in de afmeting die u wenst. Iets groter, of hoger, rond, vierkant of ovaal, bij ons is alles mogelijk. En u betaalt hier helemaal geen extra kosten voor.

Ontwerp uw eigen eet- of salontafel

Ga samen met onze ontwerper uw eigen tafel designen. Onze ontwerper heeft ruim 30 jaar ervaring in de meubelbranche en kan u naast diverse ontwerpen ook van veel adviezen voorzien. Wij ontwerpen en maken tafels in diverse stijlen, zoals modern, stoer, indusitrieel of robuust. Daarnaast hebben wij een ruim aanbod van materialen waar wij mee werken, zoals eiken, RVS, blauwstaal of diverse coatings. Maatwerk is bij ons de standaard.

Kom langs en laat u verrassen

In onze woonwinkel hebben wij een ruim aanbod aan tafels, stoelen en kasten. Dit is allemaal uniek design en gemaakt in eigen provincie. Geen import maar lokaal vakmanschap. In onze showroom hebben wij veel voorbeelden van diverse materialen, soorten en vormen. Vanzelfsprekend kunt u ook samen met onze ontwerper bespreken wat u wensen zijn en deze op maat laten uittekenen. Wij hopen u spoedig in onze showroom te ontmoeten.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >