Eettafel met RVS poten

RVS blijft populair

RVS is een materiaal wat al jarenlang populair is in veel huishoudens. Keukengreepjes, zeepbakje, het onderstel van uw bank, Amerikaanse koelkasten, de brievenbus, u komt RVS in en om het huis overal tegen. En dit is vanzelfsprekend niet voor niks. RVS is een modern en tijdloos materiaal wat prachtig combineert met een witte keuken, een eiken tafelblad of een marmeren keukenblad. Het zorgt altijd voor die extra luxe tint en uitstraling.

Onderstel op maat

U bent op zoek naar een ronde, rechthoekige, ovale of vierkante eettafel? Vanzelfsprekend wilt u graag een onderstel die ook bij de vorm van uw eettafel past. Bij de Tafelfabriek ontwerpen wij RVS onderstellen en poten op maat, zoals u dat graag wil. Met onze eigen ontwerper en productieafdeling kunnen wij elk RVS onderstel designen, passend bij elke stijl en eettafel. Daarnaast hebben wij ook een ruim aanbod van RVS onderstellen in ons bestaande assortiment.

Combineren met welk blad

Met alleen een RVS onderstel bent u er niet. U moet ook nog kiezen voor een passend tafelblad. Voordeel is dat RVS bijna bij elk tafelblad goed tot zijn recht komt. Bij de Tafelfabriek hebben wij vele soorten eiken tafelbladen, van stoer, tot robuust, tot modern. Daarnaast werken wij ook met kunststof HPL bladen, die u tafel een extra moderne touche geven. U bent van harte welkom om samen met onze ontwerper uw droomtafel samen te stellen.

Ervaar de kwaliteit

Zien op foto’s of verhalen lezen op internet is toch anders dan iets in real life ervaren. Daarom nodigen wij u ook van harte uit om onze woonwinkel te bezoeken waar wij een ruim aanbod aan eettafels voor u hebben staan. Daarnaast hebben wij ook bijpassende eetkamerstoelen, fauteuils en kasten, die perfect combineren met uw RVS eettafel.

Meer weten?
stel-hier-uw-vraag

Arrezo - Ronde eetkamertafel met RVS onderstel
Ancona - Moderne eettafel met RVS