Eettafel op maat

Eettafel op maat

Precies zoals u het wil

U heeft die tafel al zolang in gedachten, maar u kunt hem nergens vinden. U kunt stoppen met zoeken, bij de Tafelfabriek bent u aan het juiste adres. Bij ons is maatwerk de standaard. Niks geen voorraad of standaard tafels, wij maken elke tafel exact naar de wensen van onze klant. Een ander onderstel? Tien centimeter smaller? Toch een iets lichtere kleur? Geen stalen maar een zwart onderstel? U zegt het maar en wij maken het. En het mooiste van dit alles? Het kost bijna niks extra’s!

Vierkant, rond of ovaal?

U heeft nog twijfels over de vorm, stijl of het materiaal? Maak een afspraak met onze eigen ontwerper. Hij zal samen met u alles doornemen, kijken wat bij u past en het beste in uw woonkamer tot zijn recht komt. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u van de juiste adviezen voorzien. Daarnaast kunt u ook al inspiratie opdoen in onze bestaande assortiment eettafels, waar wij ruim 50 modellen al hebben opgenomen. Alles kan en alles mag.

Hoe groot moet mijn tafel zijn?

Dit is afhankelijk van het aantal personen wat aan tafel moet kunnen zitten en de afmetingen van de ruimte waar de tafel in geplaatst gaat worden. Om u hiermee te helpen hebben wij een handige afmetingen-tool gemaakt, waardoor wij u al een aardig eind op weg kunnen helpen. Daarnaast is het mogelijk om een kartonnen tafelblad op maat te laten maken. U neemt deze mee naar huis en in 1 oogopslag kunt u zien op de afmeting goed tot zijn recht komt.

Kom langs en laat u inspireren

Bezoek onze ruime woonwinkel waar wij u graag inspireren. In onze showroom hebben wij naast een groot aanbod eettafels ook vele materialen en kleuren voor u gereed staan. Alles er opgericht om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken de perfecte eettafel te vinden.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >