Eettafel ovaal

Eettafel ovaal

Ovale vorm is meer sfeer

U wilt graag de sfeer en gezellig van een ronde eettafel en de ruimte en het oppervlakte van een rechthoekige eettafel? Dan is een ovale eettafel precies wat u zoekt. Geen hoeken aan een tafel betekent bijna automatisch meer gezelligheid, beter contact en een leuke sfeer. De ovale eettafel combineert de sterke punten van een ronde en rechthoekige tafel en is perfect voor bijna elke huiskamer.

U bepaalt hoe u tafel eruit ziet

Vanzelfsprekend hebben wij een ruim bestaand assortiment aan ovale eettafels, maar u kunt ook samen met onze ontwerper uw eigen tafel samen stellen. Met zijn jarenlange ervaring in de meubelbranche en uw ideeën over hoe uw tafel eruit moeten komen te zien is een perfecte samenwerking geboren. Wij hebben diverse materialen waaruit u kan kiezen en waarmee wij graag werken, zoals RVS, staal, coating en vele houtsoorten.

Inspiratie

Wij willen u graag helpen met inspiratie met betrekking tot uw ovale eettafel. Op onze website hebben kunt u in ons bestaande assortiment al diverse ovale eettafels bekijken. Daarnaast kunt u op onze Pinterest pagina ook inspiratie opdoen en vanzelfsprekend ontvangen wij u graag in onze showroom. Ga samen met onze ontwerper kijken wat precies met uw wensen overeen komt en wij ontwerpen en maken het graag voor u.

Uitproberen?

Bezoek onze showroom en ervaar hoe een ovale eettafel zit. Wij hebben altijd meerdere ovale eettafels voor u klaar staan in onze showroom. Tevens is het ook mogelijk dat wij voor u een kartonnen ovaal tafelblad voor u maken, zodat u dit thuis kan uitproberen en ervaren hoe dit zit. De koffie staat voor u klaar!

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >