Eettafels uitschuifbaar

Altijd plek voor (on)verwachte visite

Vaak ineens visite op de stoep, familie, vrienden, (klein) kinderen en altijd gedoe om voldoende ruimte te vinden om iedereen plek te geven aan tafel? Kies dan voor een eettafel die uitschuifbaar is. Met een handomdraai heeft u binnen een minuut 4 extra zitplaatsen gecreëerd zonder dat er een gehele interne verhuizing in huis hoeft plaats te vinden. Zou dat niet handig zijn?

Binnen een handomdraai 4 plekken erbij

Bij de Tafelfabriek hebben wij diverse eettafels die uitschuifbaar zijn. Hierbij hebben wij gekozen voor een innovatief systeem die tot de top in de markt behoort. Binnen enkele seconden heeft u uw eettafel een meter langer gemaakt en ziet de tafel er nog steeds even mooi uit als ervoor. Het onderstel van de tafel schuift mee en blijft op de juiste plek, waardoor het model van de tafel intact blijft.

Uitschuifbaar in verschillende modellen

Wij hebben diverse stijlen uitschuifbare eettafels. U kunt onze modellen zien in ons bestaande assortiment. Het is mogelijk om te kiezen tussen verschillende soorten hout en vanzelfsprekend leveren wij de tafel in de afmeting die u wenst.

Laat uw verrassen door het gemak

Natuurlijk wilt u zelf wel eens even ervaren of het uitschuiven van onze eettafels inderdaad zo gemakkelijk gaat. Bezoek onze showroom waar wij altijd een uitschuiftafel voor u hebben klaar staan om uit te proberen. U zult het gemak en de techniek van deze tafel ervaren en u zult verbaasd zijn hoe makkelijk en hoe veel groter deze tafel kan worden binnen een minuut.

Meer weten?
stel-hier-uw-vraag

Ulm - Uitschuifbare eettafel
Mainz - Eettafel uitschuifbaar voor 12 personen