Eettafels design

Eettafels design

Een eettafel met een uniek design

Wat is design? Ieder geeft hier een andere invulling aan. De een vindt iets design als het uniek is, de ander als er moderne materialen gebruikt worden. Bij de Tafelfabriek worden alle eettafels getekend door onze eigen ontwerper, dus in zekere zin is elke eettafel bij ons een design tafel. Wij werken met verschillende materialen, waardoor een design eettafel van de Tafelfabriek niet altijd een moderne eettafel is, maar wel uniek.

Kom mee designen

U heeft zelf al een idee hoe uw nieuwe eettafel eruit moeten komen te zien? Kom naar onze showroom en ga samen met onze ontwerper deze eettafel uittekenen. Hij zal u adviseren omtrent materiaal, afmetingen en stijl, maar met name uw input zal bepalend zijn voor het eindresultaat. En het mooie is, deze design tafel van uw eigen hand, zal niet duurder zijn als een gemiddelde eettafel.

Welk materiaal kies ik?

Wij werken met diverse houtsoorten, metalen en overige materialen voor het creeeren van onze eettafels. Bezoek onze showroom om in aanraking te komen met elk van deze materialen en laat uw inspireren in welke u wil gaan gebruiken voor de nieuwe eettafel. Modern RVS of toch liever iets stoerder staal? U kiest, wij maken het voor u.

Ons bestaande assortiment is al ruim

Laat u alvast inspireren door onze bestaande assortiment en de vele eettafels in onze showroom. Dit is een prachtig beginpunt voor uw start naar die perfect eettafel die u graag wens. U bent van harte welkom in onze ruime woonwinkel, de koffie staat voor u klaar.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >