Eettafels op maat

Eettafels op maat

Uw smaakt telt

Ieder persoon is anders, iedereen heeft zijn eigen smaak en voorkeuren. Bij de Tafelfabriek snappen wij dat het soms lastig is om uw droomtafel te vinden in een bestaand assortiment. U heeft toch liever de afmetingen net even anders, voorkeur voor een iets moderner model en dat tafelblad toch even wat stoerder. Bij ons is het mogelijk te eettafel te krijgen die u graag wil samen met al uw voorkeuren en wensen.

Onze eigen ontwerper

Bij de Tafelfabriek hebben wij de luxe van een eigen ontwerper. Luit van der Helm heeft al ruim 30 jaar ervaring in de meubelbranche en heeft enkele toonaangevende prijzen gewonnen. Samen met Luit kunt u gaan schetsen hoe uw eettafel eruit moeten komen te zien; welke vorm, welke stijl, welke materialen en welke behandelingen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij alle soorten eettafels maken met de hoogste kwaliteitsnormen.

Alles maken wij op maat

Bij de Tafelfabriek hebben wij een bestaand assortiment aan ontwerpen, maar maken wij elke eettafel op maat voor onze klant. Wij hebben geen voorraad bladen of onderstellen, omdat elke tafel die wij afleveren weer net even anders is als de vorige. U kunt natuurlijk inspiratie opdoen voor uw droomtafel in ons bestaande assortiment of op onze Pinterest pagina.

Maak een afspraak

U wilt ook graag uw eettafel op maat? Maak een afspraak met onze ontwerper, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat hij alle tijd voor u heeft. Tegelijkertijd kunt u door onze showroom lopen om ideeën op te doen, diverse houtsoorten te ervaren en te zien welke behandelingen welk effect hebben. Het is ook mogelijk om ‘s avonds een afspraak te maken. Ook met betrekking tot een afspraak inplannen kan alles op maat.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >