Eiken boomstamtafel

Neem ook een eiken boom in huis

Ook op zoek naar een eettafel met een verhaal, belevenis en puurheid? Neem dan een boomstamtafel. Bij een boomstamtafel ziet u de vorm van de boom terug in het model van uw eettafel. De noesten, de beginpunten van de takken, de leeftijd van de boom, u krijgt een uniek model in huis. Steeds meer mensen willen graag zo’n echt natuurproduct als eettafel en bij de Tafelfabriek helpen wij u graag met de wensen met betrekking tot uw nieuwe eettafel.

Twee soorten boomstamtafels

Bij de Tafelfabriek werken wij met twee soorten boomstam tafels. De meest echte boomstamtafel is degene die uit een doorsnede van een boom is gehaald. Het bestaat uit 1 blad hout, wat het zeer uniek maakt. Daarentegen is het aanbod van deze bladen ook minimaal, omdat er weinig bomen zo groot zijn dat er een geheel tafelblad uit gehaald kan worden. Deze eettafels zitten dan ook altijd in een hoger prijssegment. Wij werken ook met massief eiken boomstamtafel gemaakt uit drie planken. In de zijkant van het blad ziet u in de bastrand de vorm en het model van de boom terug.

Wij maken alles op maat

Het boomstamblad kunnen wij niet op maat maken voor u, dit is altijd een uniek exemplaar, zowel in vorm als in de eigenschappen van het hout. Elk model is anders. De Tafelfabriek kan wel de boomstam tafel op maat voor u maken door het te combineren met het onderstel wat u graag wil. RVS, staal, ijzer, of hout, wij ontwerpen waar u van hout. Samen met onze ontwerper kunt u de tafel tekenen zoals u deze graag wil hebben.

Bekijk de boomstam tafel in onze showroom

Wij hebben altijd meerdere boomstam tafels in onze showroom staan voor u om te bekijken. Ervaar hoe een eiken boomstamtafel eruit ziet, de randen afgewerkt zijn en hoe natuurlijk deze tafel overkomt. Daarnaast kunt u vele diverse onderstellen bekijken die altijd gecombineerd kunnen worden met een boomstamtafel.

Meer weten?
stel-hier-uw-vraag

Wat maakt de Tafelfabriek uniek?

Vancouver- Boomstam tafel van massief eiken
Ottawa - Boomstamtafel