Eiken eettafels

Eiken eettafels

Eiken: een perfecte houtsoort

Eikenhout heeft alle eigenschappen die wij zoeken bij het maken van een eettafel: Het is sterk, buigzaam, bikkelhard, maar wel goed behandelbaar. Door deze kwaliteiten is een eiken tafel zeer duurzaam en kan jarenlang mee. Door de hardheid van het hout zal het niet snel beschadigen, maar mocht dit gebeuren, dan kan eventuele schade eenvoudig opgelost worden. Daarom werken wij altijd met massief eikenhout, want dit staat garant voor een uitstekende kwaliteit.

Eikenhout heeft verschillende stijlen

Eikenhout kun je in vele verschillende soorten en stijlen krijgen. Liever stoer met veel noesten, scheuren en een ruw blad? Of toch een voorkeur voor een moderne gladde afwerking met zo weinig mogelijk noesten? Daarnaast kun je ook nog eindeloos variëren in het aantal planken die je voor 1 tafelblad gebruikt. Dit is zeer zeker ook sfeerbepalend voor een houten eettafel.

Een eiken eettafel op maat gemaakt

Ook de behandeling van de toplaag van de eiken tafel is bepalend voor de uitstraling. Een naturel olie zal zorgen voor een natuurlijke uitstraling, door de tafel te roken krijg je een donkere tint. Zo zijn er bij de Tafelfabriek meerdere afwerkingen mogelijk, zodat wij de tafel geheel naar uw smaak maken. Vanzelfsprekend zijn alle eettafels ook te maken in de maten die u graag wenst. Een standaard maat bestaat er bij de Tafelfabriek niet.

Kom langs voor inspiratie en advies

Online kunt u oneindig veel inspiratie al op doen. Maar wij snappen dat u die kleine details graag persoonlijk met ons wil doornemen. Wij hebben een inspirerende woonwinkel waar wij u graag ontvangen. Een ruim aanbod van diverse eettafels en bijpassende eetkamerstoelen en daarnaast ook nog voorbeelden van diverse houtsoorten. Bezoek de Tafelfabriek voor uw eigen eettafel en laat u verrassen.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >