Eiken tafel op maat

Eiken tafel op maat

Eikenhout: een prachtig materiaal

Sterk, keihard, en toch gemakkelijk te bewerken: eikenhout heeft de eigenschappen die nodig zijn om van een eenvoudig design een echt pronkstuk te maken. Wij produceren tafels van massief hout dat afkomstig is uit Europa. Of u nu kiest voor stoer eiken, modern eiken of zelfs eiken wagonhout; wij zorgen voor een hoog afwerkingsniveau, om nog jarenlang van te genieten. Wij hebben vele verschillende soorten en stijlen eiken tafels al in ons assortiment.

Een fijne sfeer in huis

Een eiken tafel zorgt voor sfeer; daar kunt u niet omheen. Bovendien heeft eikenhout een natuurlijke uitstraling, waardoor u als het ware de rust van het bos in huis haalt. Tel daar de liefde en aandacht van onze vakmensen bij op en het resultaat is een authentiek, uniek en handgemaakt natuurproduct. Dat staat mooi in iedere woonkamer. Ook in die van u!

Volledig op maat gemaakt

Onze vakmensen beginnen bij het begin: we brengen al uw wensen en ideeën in kaart en gaan om de tafel om te schetsen. We willen alles van uw droomtafel weten: de kleur, de houtsoort, de afmetingen, de dikte van het blad, de uitstraling van het onderstel, en ga zo maar door. Bent u blij met de uiteindelijke schets en staat de tafel in gedachten al bij u in huis, dan maken we een werktekening. Zo weten onze meubelmakers precies hoe zij uw eiken tafel op maat kunnen maken. Onze ontwerper kan niet wachten om samen met u aan tafel te gaan.

Inspiratie en advies voor een eiken tafel op maat

Zomaar even vertellen wat uw wensen en eisen zijn is moeilijk. Zeker wanneer u nog niet de tijd heeft genomen om eens rustig rond te kijken. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden; van robuust tot klassiek, ovaal of rechthoekig, blauwstaal of RVS. Als u nog niet bekend bent met de mogelijkheden raden we u aan om de tafels op onze website of op Pinterest te bekijken. Deze geven u de inspiratie die u nodig heeft om de juiste keuze te kunnen maken. En natuurlijk bent u altijd welkom bij onze winkel in Noordwolde. Hier staan altijd 20 tafels voor u klaar om eens zorgvuldig te bekijken. En heeft u vragen of behoefte aan advies, dan staat wij u ook graag telefonisch of via e-mail te woord.

 

Hoe maken wij uw tafel op maat

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >