Eiken tafels op maat gemaakt

Eiken tafels op maat gemaakt

Eiken is een prachtig materiaal

Een eiken tafel op maat laten maken doen wij graag voor u bij de Tafelfabriek. Wij zijn liefhebbers van eikenhout, het heeft de perfecte kwaliteiten voor een eettafel. Het is een harde houtsoort, waardoor er niet snel deuken en krassen op een tafel komen. Daarnaast is het goed te bewerken en kan er makkelijk een kleur op gebracht worden. Kortom, wij snappen dat u graag een eettafel wil van eikenhout.

Kies voor een eyecatcher

U wilt een eettafel die opvalt, die past in de sfeer van uw woonkamer en aan al uw wensen voldoet. Hij moet er een beetje uitknallen. Wij werken met verschillende materialen, zoals RVS, Blauwstaal en gecoat staal om een bijzonder onderstel mee te maken voor uw tafel. Daarnaast kunt u kiezen voor een bijzondere vorm van uw eettafel waardoor hij ook lekker opvalt. Een eettafel is een belangrijk ijkpunt van uw inrichting dus wees niet te bescheiden.

Tafel op maat

Bij de Tafelfabriek werken wij niet met tafels uit voorraad, maar maken wij elk model en tafel op maat. Naast ons ruime bestaande assortiment aan eettafel modellen kunnen wij ook een nieuw model samen met u ontwerpen. Wij hebben onze eigen ontwerper met ruim 30jaar ervaring in de meubelbranche. Hij gaat graag samen met u aan de slag om uw droomtafel te laten tekenen en maken. Dit kan in diverse vormen en stijlen zoals modern, robuust, stoer of landelijk. Daarnaast geven wij ook advies mbt de vorm en afmeting van uw eettafel.

Bezoek onze prachtige woonwinkel

Een foto zegt veel, maar zeker niet alles. Daarom hebben wij ook een showroom met een groot aanbod aan eettafel, salontafels, eetkamerstoelen en kasten. Zo kunt u inspiratie opdoen, bekijken wat de mogelijkheden zijn om daarna met onze ontwerper uw eigen wensen in een tafel te laten vastleggen. Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze showroom.

 

 

Hoe maken wij uw eiken tafel op maat?

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >