Industriele eettafel

Industriele eettafel

Industrieel is in

 

Steeds meer plekken, zoals evenement locaties, winkels, restaurants, horeca maar ook inrichtingen hebben een industriële uitstraling. Metaal, oude stalen machines, grof, robuust, zichtbaarheid, het is helemaal in. Het liefst zo stoer en robuust mogelijk, niet te fijn. Steeds meer mensen willen deze sfeer ook hun huis binnenhalen. Een industriele eettafel is een prachtige blikvanger om deze sfeer te creëren. Bij de Tafelfabriek bieden wij een ruim en afwisselend aanbod van industriele eettafels aan.

Diverse smaken industrieel

Industrieel is een begrip, wat iedereen op een eigen manier uitlegt. De een heeft het over blauwstaal, de ander over grof metaal, of is het toch ijzer? Wij kunnen uw industriele eettafel op maat laten maken, zoals u dat graag wil. Wij werken veel met blauwstaal, een gewalsd metaal. Maar ook hebben wij verroest staal, onbewerkt staal of gecoat staal in ons assortiment. Het onderstel kunnen wij maken zoals u dat graag wil, met een bijpassend onderstel. U kunt met onze eigen ontwerper om tafel om al uw wensen in uw eettafel te laten terugkomen.

Bijpassend blad

Wij hebben diverse tafelbladen die uitstekend passen bij een industrieel onderstel. Lekker stoer en grof, een uitstekende combinatie. Maar wilt u echt out of the box denken? Wellicht is een compleet stalen tafelblad wel iets voor u? Nog nergens te zien, maar wij hebben hier al “proef” mee gedraaid. Super industrieel, stoer en vooral uniek. Een complete stalen eettafel voor als u echt iets anders wil. Benieuwd? Neem contact met ons op en wij laten u graag enkele voorbeelden zien.

Bekijken

Naast de website wilt u wellicht tot graag even zo’n industriele eettafel bekijken. Dit is geen enkel probleem. Bezoek onze woonwinkel waar wij een ruim aanbod aan eettafels voor u hebben staan. De koffie staat voor u klaar.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >