Meubelmaker Friesland

Op zoek naar iets unieks?

Bij de Tafelfabriek werken wij met onze eigen ontwerper, waardoor onze gehele collectie uniek is. U kunt het nog unieker maken door samen met onze ontwerper uw eigen eettafel te creëren. Door onze jarenlange ervaring in de meubelbranche kunnen wij diverse soorten en stijlen meubels op maat maken, zoals eettafels, fauteuils, eetkamerstoelen en kasten.

Duurzame producten

Bij de Tafelfabriek werken wij met duurzame producten. Bij de houtsoorten kiezen wij alleen voor Europese kwaliteit, die in een duurzame omgeving lang gedroogd is. Tevens verwachten wij dat onze producten jarenlang meegaan en worden ze daar ook voor gemaakt. Kwaliteit en vakmanschap is daarom bij ons productieproces altijd de hoogste prioriteit.

Meubels maken is ervaring

Vanzelfsprekend is het geen eis, maar ervaring is als meubelmaker zeer belangrijk. Je werkt met houtproducten die altijd reageren op een veranderende omgeving, Het gaat uitzetten of juist krimpen. Daarnaast moet een eettafel niet alleen mooi zijn, maar ook stabiel en de juiste afmetingen. U wilt niet dat de soepkopjes van de tafel wiebelen. En een eetkamerstoel en fauteuil moet er mooi uitzien, maar vooral lekker en comfortabel zitten. Doordat wij ruim 30 jaar werkzaam zijn in de meubelbranche hebben wij extra oog voor deze belangrijke details.

Ervaar het zelf

Op internet ziet alles er prachtig uit, maar het liefst wilt u dit toch zelf ook ervaren. Bezoek dan onze woonwinkel in Friesland, waar wij een ruim aanbod van eettafels, eetkamerstoelen, fauteuils en kasten voor u hebben staan. Ga samen met onze ontwerper en meubelmaker om te tafel en laat u verrassen door de ontelbare mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden.

Meer weten?
stel-hier-uw-vraag

Ook deze prachtige tafel staat in onze showroom

Hoe werken wij bij de Tafelfabriek?