Meubelzaken Friesland

Meubelzaken Friesland

Specialist in eettafels

Zoals onze naam al doet vermoeden zijn wij gespecialiseerd in het ontwerp en maken van eettafels op maat. Wij hebben al een ruim assortiment in bestaande ontwerpen en eettafels. Dit assortiment breidt elke maand weer uit met nieuwe modellen. Daarnaast is het mogelijk een eettafel op maat te laten maken zoals u deze graag wenst. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Maatwerk is onze standaard

Wij hebben onze eigen ervaren en bekroonde ontwerper, die met ruim 30 jaar ervaring in de meubelbranche kan ontwerpen waar u van hout. Wilt u dat massief eiken blad, maar toch liever met een uniek onderstel van RVS of staal? Geen enkel probleem, ga met onze ontwerper om tafel en wij tekenen en maken uw eettafel zoals u deze graag wenst.

Ook voor unieke meubels

Naast onze eettafels kunt u in onze woonwinkel ook unieke eetkamerstoelen, fauteuils en kasten vinden. Ook hier is maatwerk de standaard. Op zoek naar een dressoir of een boekenkast? Geen probleem, wij ontwerpen deze graag voor u. Een fauteuils of eetkamerstoel die net iets hoger is? of liever toch met die apart stof ipv dat saaie grijs? U bepaalt hoe uw meubels eruit komen te zien.

Bezoek ons verrassende woonwinkel

Bezoek onze woonwinkel en laat u verrassen. Onze winkel is gesitueerd in het zuiden van Friesland, op een kleine 10 minuten rijden vanaf Wolvega. Perfect te combineren met een bezoek aan Home Center. Wij hebben in onze woonwinkel altijd ruim 25 eettafels voor u staan en vele bijpassende eetkamerstoelen en fauteuils. Bezoek onze winkel, de koffie staat voor u klaar.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >