Moderne eettafels

Moderne eettafels

Uw moderne tafel op maat

Op zoek naar een moderne eettafel die perfect in uw interieur gaat passen? Bij de Tafelfabriek hebben wij een ruim assortiment van moderne eettafels waaruit u kan kiezen. Maar naast ons bestaande assortiment kunt u ook samen met onze eigen ontwerper gaan zitten om uw eigen moderne eettafel op maat te laten maken. U heeft vast al een idee hoe uw eettafel er ongeveer moeten komen uit te zien, hoe groot deze moet worden en welke voorkeur u heeft voor het onderstel. Onze ontwerper zal uw gedachten uittekenen op papier en tevens adviezen geven vanuit zijn jarenlange ervaring.

RVS of staal?

Een moderne tafel is een breed begrip. Vele verschillende stijlen en materialen voldoen aan de norm modern. Door een massief eiken blad te verjongen (optisch dun maken van de zijkant) krijgt de eettafel direct een moderne uitstraling. Of kies voor een RVS onderstel gecombineerd met een wit HPL blad. Dit past perfect in elke moderne keuken. Wij helpen u graag uw eettafel uit de juiste materialen samen te stellen, zodat deze perfect in uw interieur past.

Hoe groot moet mijn tafel worden?

U bent eruit hoe uw eettafel eruit moet komen te zien. Dan rest alleen nog de juiste afmeting. Maar in de praktijk blijkt dit niet altijd even makkelijk te zijn. Iets te groot of te klein, kan grote impact hebben op uw inrichting. Wij maken daarom graag een kartonnen tafelblad, die u mee naar huis kan nemen in de afmeting die u wenst. Hierdoor kan u thuis even uitproberen of die afmeting inderdaad zo goed past in uw woonkamer.

Laat u verrassen

Wij ontwerpen graag uw eettafel op maat. Maar wij hebben ook een ruim bestaand assortiment, die u grotendeels kan bekijken in onze  showroom . Wij hebben tevens bijpassende moderne eetkamerstoelen en fauteuils. Laat u verrassen door onze eigentijdse stijl, gecreëerd door onze eigen ontwerper.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >