Ovale design eettafel

Ovale design eettafel

Kies eens voor iets anders

Doe eens gek, kies voor een ovale eettafel. Jarenlang hebben rechthoekige eettafels vele woningen gedomineerd, maar de laatste jaren zie je een kentering in meer speelse vormen. Naast de ronde eettafel is ook de ovale eettafel aan een sterke opmars in eetkamers bezig. Een ovale eettafel is speels, zorgt voor een andere setting aan de tafel en daarmee ook direct voor gezelligheid. Daarnaast krijgt de eettafel direct een moderne uitstraling met een ovale vorm.

Ovaal op maat

Wij hebben een ruim aanbod van ovale eettafels in onze collectie, de meesten hebben een moderne uitstraling. Bij de Tafelfabriek kunt u ook uw eigen ovale eettafel op maat laten ontwerpen. Onze ontwerper, Luit van der Helm, heeft ruim 30 jaar ervaring in de meubelbranche en heeft enkele bekende designprijzen gewonnen. Hij wil graag samen met u  om tafel om een unieke ovale eettafel te ontwerpen, waarbij u zelf input kan geven mbt de materialen en stijl van de tafel. Benieuwd hoe groot uw ovale eettafel moet zijn, zodat al uw stoelen er goed bij passen? Bekijk dan onze handige afmetingen pagina.

Materialen

Wij werken met verschillende materialen voor uw ovale eettafel. Voor het blad kunt u naast diverse houtsoorten, ook kiezen voor HPL. HPL is een materiaal wat overeenkomt met kunststof. Het heeft een moderne uitstraling en kan in verschillende kleuren en stijlen geleverd worden. Zeker in combinatie met een RVS onderstel krijgt u een echte design tafel. Maar ook met het onderstel kunnen wij eindeloos variëren, van blauwstaal, tot RVS, tot eiken, tot een gekleurde coating. U bepaald, wij ontwerpen en maken het voor u.

Ook ervaren?

Wij snappen dat u naast een foto op onze website, die eettafel ook graag in het echt even wil ervaren en bekijken. Bezoek onze ruime woonwinkel, waar wij altijd een ruim aanbod aan eettafels voor u hebben staan ter inspiratie. Daarnaast hebben wij ook fauteuils, eetkamerstoelen en woonaccessoires. Laat u verrassen, bezoek de Tafelfabriek.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >