Ovale eettafel

Ovale eettafel

Minder hoeken, meer sfeer

Bent u toe aan een nieuwe eettafel en wilt u wel eens iets anders dan een standaard rechthoekige tafel? Dan kan een ovale tafel wel eens de uitkomst zijn. Een ovale eettafel heeft het bijzondere karakter van een ronde tafel en alle praktische voordelen van een rechthoekige eettafel. Kiest u voor de vloeiende lijnen van een ovale tafel, dan hoeft er nooit meer iemand aan de hoek te zitten. Dat eet wel zo gezellig.

Kies de vorm, het hout, het formaat en meer…

Bent u van plan om samen met onze ontwerper te brainstormen over uw nieuwe tafel? Dan zult u nog vele jaren blij zijn met het eindresultaat. Wij produceren namelijk niet alleen tafels van hoogwaardige kwaliteit die jarenlang meegaan, maar zorgen ook voor een ontwerp dat met u meegroeit. U bepaalt het juiste formaat, een passende kleur en een houtsoort die goed bij de rest van uw interieur past, en wij verzorgen de rest. Benieuwd welke afmeting ovale eettafel u nodig bent, zodat al uw stoelen er onder passen? Bekijk dan onze handige afmetingen pagina.

Met liefde gekozen door u, met liefde gemaakt door ons

Als u al eens inspiratie heeft opgedaan op onze website of op Pinterest, dan weet u dat de mogelijkheden eindeloos zijn, en dat wij voor iedereen een geschikte tafel kunnen creëren. Ga daarom eens bij uzelf te rade. Stel uzelf vragen zoals ‘Wat vind ik mooi?’, ‘Wat past bij mijn interieur?’, ‘Zou een ovale eettafel mooi staan in deze ruimte?’. Onze ontwerper helpt u graag bij dit proces, en kan u advies geven op basis van zijn jarenlange ervaring in de interieurbranche.

Liever even aanraken?

Een nieuwe eettafel kiezen op basis van een paar foto’s is lastig; dat begrijpen wij heel goed. En daarom staat de deur van onze showroom altijd open voor nieuwsgierige mensen. Twijfelt u of u uw benen wel kwijt kunt onder de tafel, of wilt u liever even aan het hout voelen voordat u de definitieve keuze maakt? Ontdek dan wel 20 verschillende tafels bij ons in Noordwolde. Ga er eens aan zitten, voel de materialen en raak geïnspireerd. Zo maakt u gegarandeerd de juiste keuze.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >