Robuuste eettafel

De uitstraling van robuust hout

Robuuste meubels passen in ieder interieur en geven de sfeer bij u in huis net dat kleine ruige randje. Een stevige en robuuste eettafel bevat vaak nog vele authentieke noesten en diepe houtscheuren. Deze imperfecties van het hout zorgen voor een karakteristieke en doorleefde uitstraling. Het materiaal kan tegen een stootje en maakt iedere woonkamer huiselijk en stoer.

Speciaal voor u ontworpen

Tijdens het ontwerpproces maken wij altijd ruimte voor een persoonlijke touch. Uw robuuste eettafel moet immers passen bij het interieur dat u, door de jaren heen, bij elkaar verzameld heeft. Om uw nieuwe tafel het juiste karakter mee te geven kunt u zich, samen met onze ontwerper, eens over verschillende schetsen en mogelijkheden buigen. Misschien is het eindresultaat wel een van onze bestaande ontwerpen, of misschien kiest u juist voor iets dat écht uniek is.

Robuuste materialen

Wilt u een prachtige stoere tafel in huis halen? En bent u al een tijdje op zoek naar die mooie robuuste look? Zoek dan niet verder. Haal de natuur in huis met een houten tafelblad en combineer deze met een onderstel van bijpassend hout, blauwstaal of RVS. Onze ontwerper helpt u bij het creëren van de perfecte robuuste eettafel. Gekozen voor een stoere tafel? Dan produceren wij uw pronkstuk van A tot Z, en plaatsen we hem persoonlijk bij u in huis.

Van dichtbij bekijken?

Een flinke dosis inspiratie helpt u bij het maken van de juiste keuze. Neem daarom eens een kijkje op onze website of bekijk onze moodboards op Pinterest. Gecharmeerd van ons werk? Kom dan eens langs in onze showroom in Noordwolde, voel de verschillende materialen die wij gebruiken, en vertel ons hoe uw ideale robuuste eettafel eruit ziet. Bellen of mailen met een vraag of idee kan natuurlijk ook. Wij helpen u graag!

Meer weten?
stel-hier-uw-vraag

Phoenix - Robuuste eettafel
Dyon - Robuuste eettafel