Robuuste tafels

Robuuste tafels

Een tafel die tegen een stootje kan

Tafels waar je met een gerust hart een keer tegen aan kan lopen? Robuust en stoere tafels kunnen tegen een stootje. Bij ons kan een tafel geheel naar wens gemaakt worden zoals u deze graag wil hebben.

Een stoere en robuuste eettafel heeft vaak nog authentieke, karakteristieke kenmerken in zijn eettafel. Een krasje of een vlekje valt bij deze tafel niet op, integendeel, dit hoort er gewoon bij.

Speciaal voor u op maat ontworpen

Bij de Tafelfabriek hebben wij onze eigen ontwerper, die jarenlange ervaring heeft in de meubelbranche. U kunt geheel vrijblijvend samen om tafel om uw eigen eettafel te creëren die aan al uw wensen voldoet. Maatwerk is bij ons de standaard.

Robuuste houtsoorten

De keuze voor het materiaal van uw eettafel zorgt voor een robuuste uitstraling. Door een eiken tafelblad op te ruwen, te schrapen, borsten of  te combineren met staal krijgt het een stoere robuuste uitstraling. U kunt zelf aangeven in welke mate u van deze technieken gebruik wil maken. Ook hierin leveren wij maatwerk. Daarnaast werken wij ook met oude Franse massief eiken wagonplanken die door hun eerdere ‘werkervaring’ een zeer robuuste uitstraling hebben gekregen.

Ervaren hoe de tafel in het echt is

Geïnspireerd door onze ruime keuze op de website? Bezoek dan onze showroom waar wij veel eettafels voor u hebben staan om echt te ervaren hoe ze eruit zien. Onze showroom is gevestigd in Noordwolde, op de grens van Friesland/Drenthe en Overijssel. U kunt dit uitstekend combineren met een bezoek aan de meubelboulevard Home Center in Wolvega of maak een leuke boottrip in Giethoorn.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >