Ronde eethoek

Ronde eethoek

Rond is de nieuwe trend

U bent al een tijd op zoek naar een nieuwe eettafel, maar u twijfelt nog aan de vorm. Kijk dan ook eens naar een ronde eettafel. In elke meubelwinkel is het aanbod rechthoekige tafels enorm, terwijl op dit moment de rond vorm de nieuwe trend is. Op de beroemde meubelbeurzen van Milaan, Parijs en Koln kwam deze ontwikkeling ook heel duidelijk naar voren. Ons advies: kies niet direct voor een rechthoekige eettafel, maar laat u ook inspireren door andere vormen zoals rond of vierkant.

Ronde eethoek maakt eten gezelliger

Een ronde eethoek zorgt direct voor een andere sfeer aan tafel. Je zit niet meer naast iemand of tegenover iemand, je zit overal net tussenin. Het zorgt voor makkelijke communicatie, je kan iedereen goed zien en bereiken. Ook voor activiteiten zoals spelletjes, kinderen die aan het spelen zijn of vrienden die op bezoek komen is een ronde eettafel uitstekend geschikt.

Kies je eigen stijl

Bij de Tafelfabriek hebben wij diverse ronde eettafels in ons assortiment in vele verschillende stijlen, zoals modern, industrieel, stoer en robuust. Omdat wij werken met onze eigen ontwerper kunnen wij aan bijna alle wensen van onze klanten voldoen. Moet de eettafel net even iets hoger, groter, of heeft u toch liever een ander onderstel? Dit is behoort bij ons tot de standaard klantbediening en wij denken graag met u mee.

Wij hebben ronde tafels in onze showroom

Natuurlijk kunt u ons ook fysiek bezoek, want wij snappen dat u die eettafel toch ook graag even wil zien en ervaren. Wat is een lekkere hoogte, wat voor afwerking blad is mooi en hoe groot moet mijn ronde eettafel worden? Bezoek onze showroom en wij helpen u graag met de antwoorden op deze vragen. Wij hebben altijd diverse ronde tafels in onze showroom staan voor u om te bekijken.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >