Ronde eetkamertafel

Ronde eetkamertafel

Rond is helemaal in

Rond is zo 2016! Na jaren waarin de rechthoekige eettafel domineerde is de ronde tafel nu bezig aan een sterke comeback! Veel mensen hebben positieve ervaringen met ronde tafels in restaurants en vragen zich af; waarom heb ik thuis niet zo’n gezellige tafel? Je hebt aan een ronde tafel aandacht voor iedereen en je maakt makkelijker contact met iedereen aan de tafel.

Geen verloren hoekjes

Vaak wordt er gekozen voor een vierkant of rechthoekige vorm, omdat deze tegen een muur of wand geschoven kan worden. Een ronde tafel staat los in de ruimte en is een echte blikvanger. Daarbij oogt een ronde tafel ruimtelijk omdat je er aan alle kanten bij kan. Zeker als je met een grotere ronde tafel neemt kun je er veel mensen aan plaatsen. Aan een ronde tafel van 150-160 diameter kunnen wel 8 personen plaatsnemen. Vanzelfsprekend is hierbij belangrijk wat voor soort stoelen je hebt en welk onderstel je kiest.

Een ronde eettafel is vaak niet het eerste waar aan wordt gedacht bij het inrichten van de eetkamer. Vaak wordt er gekozen voor een vierkant exemplaar, omdat deze ook makkelijk tegen de muur geschoven kan worden om ruimte te creëren. Een ronde tafel daarentegen staat los in de ruimte en schept hierdoor juist een luchtige look. Daarbij oogt de tafel ook ruimtelijk omdat je er van alle kanten bij kunt. De verloren hoekjes aan tafel zijn verleden tijd en bij elke woonstijl is een ronde tafel makkelijk te combineren. Denk maar eens aan een strak wit exemplaar of juist eentje van stoer, grof sloophout.

Modern of toch stoer?

Met een ronde eettafel kies je alleen voor een vorm, de volgende keuze is de stijl. Bij de Tafelfabriek ontwerpen wij ronde tafels in diverse stijlen, zoals stoer, modern, industrieel of robuust. Ga samen met onze ontwerper om tafel om jouw droomtafel te creëren. En het mooiste is, hiervoor hoef je niks extra’s te betalen en je krijgt de tafel zoals jij hem graag wil. Doe alvast inspiratie op bij onze bestaande modellen ronde tafels.

1 adres voor elke eettafel

Door onze jarenlange ervaring, vele stijlen en eigen ontwerper kunnen wij iedereen die een eettafel op maat wil bedienen. Bezoek onze showroom en laat je verder inspireren in je zoektocht naar die perfecte tafel.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >