Ronde eettafel wit

Ronde eettafel wit

Rond is weer helemaal in

Op de Salone di Mobile in Milaan en de Möbel Messe in Keulen was het al duidelijk te zien: De ronde eettafel is helemaal hot! Eind jaren tachtig was de ronde eettafel zeer populair en in veel huiskamers te zien. Daarna is iedereen massaal overgegaan op de rechthoekige eettafel, maar rond is aan een stevige opmars bezig. Met name bij de grote Italiaanse design bedrijven die je deze trend zichtbaar terug komen in hun assortiment, wat inhoud dat de rest van de meubelbranche dit snel zal overnemen.

Perfect voor avond Kolonisten

De terugkeer van de ronde vorm houdt gelijke trend met de groeiende behoefte aan gezelligheid en intimiteit die mensen graag thuis ervaren. Een ronde eettafel zorgt door zijn vorm voor een ander contact met degene aan tafel, doordat je iedereen kan zien en makkelijk mee kan communiceren. En voor een spelletje risk of kolonisten is het natuurlijk helemaal perfect.

Welke stijl en kleur?

Bij de Tafelfabriek maken wij gebruik van onze eigen ervaren ontwerper die kosteloos samen met u uw droomtafel tekent. Wij kunnen hierdoor eettafels leveren in elke stijl, materiaal en vorm die u wenst. Op dit moment zijn witte eettafels zeer populair. Wij leveren eettafels met een wit blad maar bieden ook de mogelijkheid aan om uw onderstel wit te laten coaten. Deze kleur zorgt zeker voor een strak design en past helemaal in de moderne huizen van deze tijd.

Hoe wit is wit?

Een witte eettafel, is dat niet te opvallend of te modern? Wij snappen dat u dat toch graag met eigen ogen wil aanschouwen. In onze showroom hebben wij vele voorbeelden voor u staan, zodat u dit zelf kan ervaren. U kunt het contrast zien, de vorm inschatten en goed bekijken welke afmeting bij u thuis het beste zou passen.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >