Ronde eettafel

Ronde eettafel

Gezellig tafelen

Al een tijdje op zoek naar een nieuwe eettafel? Dan heeft u hoogstwaarschijnlijk al honderden rechthoekige eettafels voorbij zien komen. En dat is jammer, want een ronde eettafel heeft juist een hoop voordelen ten opzichte van een standaard rechthoekige tafel: je kunt elkaar tijdens het eten eindelijk weer eens recht in de ogen aankijken en iedereen kan zijn eigen pionnetje verplaatsen tijdens een potje mens-erger-je-niet. Een ronde tafel is dus wel zo gezellig.

Kies voor een eyecatcher

Een ronde tafel is niet alleen gezellig, maar heeft daarnaast ook vele esthetische voordelen. Je kunt eindeloos spelen met de mogelijkheden, want een ronde tafel hoeft niet tegen een muur te staan. Heeft u de juiste plek gevonden? Zet dan de puntjes op de i met een prachtige vaas vol bloemen. Deze staat mooi midden op de tafel. Schuif uw eetkamerstoelen aan en voilà, u heeft een prachtige eyecatcher gecreëerd. Daar knapt uw woonkamer van op! Benieuwd hoe groot uw ronde eettafel moet zijn, zodat u er genoeg stoelen aan kwijt kan? Bekijk dan onze handige afmetingen pagina.

Creëer je eigen ronde eettafel

Ronde eettafels zijn niet overal verkrijgbaar, en daardoor is de kans groot dat u moeite heeft met het vinden van de perfecte tafel. Het eigenhandig ontwerpen van uw droomtafel met hulp van onze ontwerper Luit van der Helm is daarom een uitkomst. U kiest de vorm die past bij u en uw woning en u kunt meebeslissen over de allerkleinste details. Is het ontwerp af? Dan kunt u de rest aan ons overlaten. Onze ervaren meubelmakers vervaardigen uw nieuwe eettafel en zorgen ervoor dat hij bij u thuis op de juiste plek komt te staan. Dat is wel zo makkelijk. Maar u kunt natuurlijk ook altijd een ronde eettafel kiezen uit ons bestaande assortiment.

Kom langs voor persoonlijk advies

Een voorraad hebben we niet. Al onze ontwerpen worden namelijk volledig op maat gemaakt voor onze klanten. Wilt u toch graag wat inspiratie opdoen en even in het echt ervaren hoe onze materialen aanvoelen? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Noordwolde. Daar staan altijd 20 tafels die u kunt bekijken. Belt of mailt u liever voor persoonlijk advies? Dan kunnen wij u uiteraard ook via deze weg helpen.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >