Ronde eiken eettafel

Los in huis

Een ronde eettafel is op dit moment aan een sterke opmars bezig in woonkamers en keukens. Hier is geen duidelijk reden voor, maar veel mensen ervaren een rode eettafel als knusser en gezelliger als een rechthoekige of vierkante vorm. Een ronde tafel kunt u mooi aankleden met een mooi bloemstuk of vaas in het midden van de tafel. Daarnaast zit u  aan een ronde tafel direct gezellig en maak je makkelijk contact met je “buren”.

Hoe groot moet een ronde eettafel?

Je bent eruit en je wil een ronde tafel. Maar hoe groot moet deze dan zijn? Enkele variabelen zijn hiervoor belangrijk, denk hierbij aan: keuze van het onderstel, type en soort eetkamerstoelen, hoeveel personen moeten er aan kunnen zitten en wat is de beschikbare ruimte in huis. Een eettafel van 120/130 diameter is voldoende voor 4 eetkamerstoelen. Aan een eettafel van 150/160 diameter kunnen ongeveer 6 tot 8 personen zitten. Bij de Tafelfabriek kunnen wij u een kartonnen eettafelblad ter beschikking stellen. Deze hebben wij in verschillende diameters. Met dit kartonnen blad kunt u thuis makkelijk opmeten wat voor u de meest wenselijke maat zou zijn.

Verschillende keuzes in eiken tafelbladen

Bij de Tafelfabriek kunt u samen met onze ontwerper uw eigen tafel samen stellen zoals u dat graag wil. Kiest u voor een massief eiken blad, dan kunt u zelf kiezen voor een kleur; naturel olie, lak, gerookt, dubbel gerookt of white wash. Ook het onderstel maken wij graag zodat deze het best past in uw wooninterieur. Hierin hebben wij ook vele mogelijkheden zoals een houten, RVS, blauwstaal of gecoat onderstel

Graag zelf bekijken

Wij snappen dat het lastig is om vanaf een internetsite een keuze te maken in de kleur van uw tafelblad en het soort onderstel dat u graag zou willen. Daarom hebben wij bij de Tafelfabriek een showroom waar wij veel modellen hebben staan met verschillende tafelbladen. Op deze manier kunt u zelf ervaren wat het verschil is tussen een gerookt en een whitewash eettafelblad. Daarnaast kunt u op onze website al inspiratie opdoen met de ronde eettafels die wij al in ons assortiment hebben opgenomen.

Meer weten?
stel-hier-uw-vraag

Asti - Ronde eiken eettafel
Madison - Eettafel op maat