Ronde tafel wit

Ronde tafel wit

Rond is gezellig

Een ronde eettafel wordt steeds populairder. Dit zie je terug in vele tijdschriften, meubelzaken en in meubelblogs. Waarom? Hier is duidelijk antwoord op, maar een ronde eettafel biedt natuurlijk wel veel voordelen. Er zijn geen hoeken waardoor je nooit echt tegenover iemand zit. Iedereen is gelijk aan tafel, wat zorgt voor een losse sfeer en makkelijk contact. Je kan met iedereen in gesprek zonder dat je jezelf in rare bochten moet wringen.

Kies voor iets speciaals

Een ronde eettafel is al anders dan normaal, maar door je eigen tafel te ontwerpen maak je er echt iets speciaals van. Samen met onze ontwerper kun je brainstormen over hoe jouw perfecte tafel eruit moet zien. Wij maken vele schetsen voor je, totdat je het wow gevoel hebt bereikt. Bij de Tafelfabriek hebben wij de jarenlange ervaring en vakmanschap om die schets uit te werken tot een hoogwaardige eettafel die wij keurig bij jou thuis afleveren.

Wit, rood, geel of toch hout?

Wij hebben in verschillende mogelijkheden met betrekking tot het materiaal voor het tafelblad. Je kan kiezen uit diverse houtsoorten, maar wij werken ook met HPL kunststof bladen. Dit blad zorgt voor een moderne touch van je eettafel en is leverbaar in vele verschillende kleuren. Vooral het witte blad gecombineerd met een RVS onderstel is op dit moment zeer populair. Je kan kiezen uit 1 van onze bestaande modellen witte ronde tafels of je eigen tafel helemaal zelf samenstellen.

Kom langs voor inspiratie en advies

Wij verheugen ons erop om jou te mogen ontvangen in onze ruime showroom waar wij bijna 30 eettafels hebben staan om uit te proberen. Je kan hier zelf ervaren hoe zo’n wit blad eruit ziet, voelt en behandeld is. Ook kun je hier vele ideeën opdoen voor je eigen droom eettafel die wij graag met jou gaan ontwerpen.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >