RVS tafel

RVS tafel

Moderne uitstraling

Op zoek naar een eettafel met een moderne uitstraling? Een eettafel met een RVS onderstel voldoet vaak aan uw wensen. Bij de Tafelfabriek hebben wij al een ruim bestaand assortiment met eettafels waarbij wij gebruik maken van een RVS onderstel. U kunt hier ook duidelijk zien dat de combinatie van RVS en het soort tafelblad mede bepalend is voor de uitstraling. Combineert u RVS met modern eiken of een HPL blad, dan zal zit zeker de moderne uitstraling benadrukken. Kiest u voor robuust eiken, dan krijgt de eettafel een stoere moderne look.

 Wat is RVS?

RVS is in de volksmond beter bekend als roestvrij staal. RVS is een staal waar chroom en nikkel aan worden toegevoegd, waardoor het staal wordt beschermd tegen roestvorming. RVS kan geslepen of geborsteld worden voor een chique uitstraling, of brut worden gemaakt voor een meer industriële look. Door de verfijnde uitstraling van RVS is vakmanschap bij het lassen zeer belangrijk. Bij het lassen moet er zeer nauwkeurig en met oog voor detail gewerkt worden. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij deze garantie bij RVS bij de Tafelfabriek afgeven.

RVS onderstel op maat

Bij de Tafelfabriek werken wij met onze eigen ontwerper. Wilt u een RVS onderstel, maar ziet u nog geen 1 naar uw wens in onze bestaande collectie? Geen enkel probleem, u kunt samen met ons uw eigen onderstel van RVS laten ontwerpen die aan al uw wensen voldoet. Een zwevend onderstel, vier losse poten of toch liever iets heel anders? Geen probleem, wij helpen u graag hiermee.

Ervaar hoe de tafel er echt uit ziet

Wij snappen dat u graag met eigen ogen het RVS wil bekijken en ervaren. In onze showroom hebben wij altijd voorbeelden van RVS eettafels voor u klaar staan en een ruim aanbod aan verschillende tafelbladen waarmee u dit kan combineren. Daarnaast hebben wij ook bijpassende eetkamerstoelen, waarbij RVS is gebruikt en hierdoor uitstekend passen bij uw nieuwe eettafel. Bezoek onze woonwinkel en laat u verrassen.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >