RVS tafelonderstel

RVS tafelonderstel

Tijdloos RVS

RVS is een tijdloos materiaal. Door zijn moderne uitstraling past het in veel interieurs van deze tijd. U ziet RVS ook in veel producten terugkomen, zoals in koelkasten, keukengrepen, het bekende zeepbakje, maar ook in klokken en schalen. Dus waarom zou u ook niet kiezen voor een RVS tafelonderstel?

Tafelonderstel op maat

Bij de Tafelfabriek hebben wij onze eigen ontwerper, Luit van der Helm. Luit is een bekende meubelontwerper en heeft tal van bekende designprijzen gewonnen. Met zijn 30 jarige ervaring in de meubelbranche is hij zeer goed op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op het gebied van eettafels, maar ook het gebruik van nieuwe materialen. Bij de Tafelfabriek werken wij veel met RVS. Wij hebben een bestaand assortiment waarin verschillende RVS onderstellen aanwezig zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen RVS tafelonderstel op maat te laten maken, precies zoals u het graag wil.

Combineer

Met alleen een RVS tafelonderstel bent u er natuurlijk niet. Naast een onderstel op maat kunt u bij ons ook uw tafelblad op maat laten maken. Massief eiken, of toch liever kunststof? Stoer en robuust, of liever modern met een design uitstraling? Bij de Tafelfabriek is alles mogelijk en helpen wij u graag om de juiste keuze te maken.

RVS van dichtbij

Glimt RVS, of heb je er altijd vieze vingers op? Het beste om dit te ervaren is door het van dichtbij te bekijken. In onze showroom hebben wij altijd eettafels met een RVS onderstel voor u staan om van dichtbij te bekijken. Laat u inspireren door onze ruime aanbod eettafels. Daarnaast hebben wij ook nog unieke eetkamerstoelen en fauteuils met een RVS onderstel. Voor uw RVS meubels bent u bij de Tafelfabriek aan het juiste adres.

Inspiratie of persoonlijk advies nodig?

In onze showroom hebben wij altijd ruim 25 eettafels voor u klaar staan voor extra inspiratie.

De tafelfabriek – Klant verhalen

ONZE KLANTEN VERTELLEN

Wido en Jose uit Hoogeveen

Super blij met onze tafel van de Tafelfabriek. Speciaal getekend en ontworpen op basis van onze wensen. Ben je op zoek naar…

Lees verder! >

Ronald en Annet uit Steenwijk

Wij zijn super blij met onze opmaat gemaakte tafel! In de winkel zijn wij goed geholpen en is er ruim de tijd voor ons genomen.

Lees verder! >

Johan uit Leeuwarden

We waren al een tijdje op zoek naar een grote ovale eettafel. Op internet kwamen we de Tafelfabriek tegen. In de showroom…

Lees verder! >